Adam írta: ↑2019.07.28. 11:27Feleslegesen magyarázod a bizonyítványt, ez egy elcseszett rádió, akár tetszik neked, akár nem. Azért kap ennyi kritikát, mert baromira rosszak, vállalhatatlan, amit csinálnak, és egyetlen, erre a célközönségre építő (Music Fm, vagy a megszűnt fiatalos helyiek), nem süllyedt ilyen mélységekbe, mint ez a vacak. Amit te trollkodásnak érzel, azok bizony súlyos tények, bár nyilván vannak olyan zeneileg már agymosott hallgatók, akiknek a tények már nem zavarják a tisztánlátását. És itt nemcsak a napi ugyanazon húsz szám 3 éve történő agyonjátszásáról van szó, hanem arról a pofátlan médiahazugságról, amit ez a rádió csinál, kezdve az elhazudott "Billboard Top 40" és "európai", "angol" slágerlistáiktól kezdve, amiknek köze nincs az eredeti angolszász ízléshez, egészen a "legnagyobb változatosságig", meg hogy "ezt is a Rádió 1-en hallhattuk először". Ha neked ez kell, és ez így elfogadható, kellemes rádióhallgatást kívánok, de ne tőled kérjünk már engedélyt, hogy egy demokratikusan működő fórumban megoszthassuk a többiekkel a véleményünket.
Nekem meg az az érzésem hogy egymásra licitaltok, ki tudja jobban fikázni különböző oldalakról a rádiótAkinek nem tetszik hallgassa a Sláger FM-et vagy amit akar. Nem mondom hogy nem lehetne jobban csinálni, de már unalmas amit csináltok
Ennek a rádiónak ez a zenei irányzata, ha tetszik ha nem. Arra épít hogy a célközönsége napi par órát hallgat rádiót.
Adam írta: ↑2019.07.28. 11:27Ennek a rádiónak ez a zenei irányzata, ha tetszik ha nem. Arra épít hogy a célközönsége napi par órát hallgat rádiót.Ezt már leírtuk itt páran párszor. Hiába, úgysem értik meg.
tomee írta: ↑2019.07.28. 11:51Hogy valami pozítívat is mondjak, volt Underdog Project - Summer JamAdam írta: ↑2019.07.28. 11:27Itt nem lenne semmivel sem probléma, ha nem évek óta tökéletesen az ellentétét kommunikálnák annak, amit egyébként csinálnak. Nem a rádió troll-szerű bszgtásáról van szó, hanem arról, hogy nem lenne annyira nehéz igazodni ahhoz, amit amúgy állítanak magukról, mégsem hajlandóak rá, és érthetetlen, hogy mi ennek az oka.tomee írta: ↑2019.07.28. 10:58Nekem meg az az érzésem hogy egymásra licitaltok, ki tudja jobban fikázni különböző oldalakról a rádiót
3 éve kb. azt érzem, hogy ennél a rádiónál igazából nem is akarnak rádiózni... Csak úgy meg van csinálva, hogy ne más csinálja, de nagyjából ennyi. A Slágeren Somogyi Zoli vezet olyan beleéléssel és lendülettel műsort, mint ahogy elvileg egy "fiatalos" rádiónál kéne. Arról nem is beszélve, hogy ott naponta képesek az adott playlist-et úgy variálni, hogy ne legyen az egész teljesen monoton.Akinek nem tetszik hallgassa a Sláger FM-et vagy amit akar. Nem mondom hogy nem lehetne jobban csinálni, de már unalmas amit csináltok
Ennek a rádiónak ez a zenei irányzata, ha tetszik ha nem. Arra épít hogy a célközönsége napi par órát hallgat rádiót.
Érdekelne, hogy mik a legújabb zenék a nagyvilágban, de mégis kénytelen vagyok ehhez külföldi rádiókat hallgatni, holott van itthon egy rádió, ami azt állítja magáról, hogy ő a legjobb ebben...
tomee írta: ↑2019.07.28. 10:58 Itt nem lenne semmivel sem probléma, ha nem évek óta tökéletesen az ellentétét kommunikálnák annak, amit egyébként csinálnak. Nem a rádió troll-szerű bszgtásáról van szó, hanem arról, hogy nem lenne annyira nehéz igazodni ahhoz, amit amúgy állítanak magukról, mégsem hajlandóak rá, és érthetetlen, hogy mi ennek az oka.Ott a pont!
Érdekelne, hogy mik a legújabb zenék a nagyvilágban, de mégis kénytelen vagyok ehhez külföldi rádiókat hallgatni, holott van itthon egy rádió, ami azt állítja magáról, hogy ő a legjobb ebben...
Adam írta: ↑2019.07.28. 11:27Itt nem lenne semmivel sem probléma, ha nem évek óta tökéletesen az ellentétét kommunikálnák annak, amit egyébként csinálnak. Nem a rádió troll-szerű bszgtásáról van szó, hanem arról, hogy nem lenne annyira nehéz igazodni ahhoz, amit amúgy állítanak magukról, mégsem hajlandóak rá, és érthetetlen, hogy mi ennek az oka.tomee írta: ↑2019.07.28. 10:58Nekem meg az az érzésem hogy egymásra licitaltok, ki tudja jobban fikázni különböző oldalakról a rádióthomerhamm írta: ↑2019.07.27. 19:433 éve kb. azt érzem, hogy ennél a rádiónál igazából nem is akarnak rádiózni... Csak úgy meg van csinálva, hogy ne más csinálja, de nagyjából ennyi. A Slágeren Somogyi Zoli vezet olyan beleéléssel és lendülettel műsort, mint ahogy elvileg egy "fiatalos" rádiónál kéne. Arról nem is beszélve, hogy ott naponta képesek az adott playlist-et úgy variálni, hogy ne legyen az egész teljesen monoton.
Ezzel teljesen egyetértek. Megpróbáltam hallgatni 1 órát (ritkán hallgatom), de a Blah Blah Blah-nál már nem bírtam tovább.
Akinek nem tetszik hallgassa a Sláger FM-et vagy amit akar. Nem mondom hogy nem lehetne jobban csinálni, de már unalmas amit csináltok
tomee írta: ↑2019.07.28. 10:58Nekem meg az az érzésem hogy egymásra licitaltok, ki tudja jobban fikázni különböző oldalakról a rádióthomerhamm írta: ↑2019.07.27. 19:433 éve kb. azt érzem, hogy ennél a rádiónál igazából nem is akarnak rádiózni... Csak úgy meg van csinálva, hogy ne más csinálja, de nagyjából ennyi. A Slágeren Somogyi Zoli vezet olyan beleéléssel és lendülettel műsort, mint ahogy elvileg egy "fiatalos" rádiónál kéne. Arról nem is beszélve, hogy ott naponta képesek az adott playlist-et úgy variálni, hogy ne legyen az egész teljesen monoton.shadoe írta: ↑2019.07.27. 19:38 A Music Fm Top 50-e 3 órás volt, és nem volt ilyen semmitérő vacak, mint ez a lista. Meg ez a rádióadó.Ezzel teljesen egyetértek. Megpróbáltam hallgatni 1 órát (ritkán hallgatom), de a Blah Blah Blah-nál már nem bírtam tovább.
homerhamm írta: ↑2019.07.27. 15:30 Azé' az szép, hogy van olyan szám amit nem adnak le végig a Rádió 1 top50-ben, mert nem fér bele a két órába... Így már nem is izgi. (Eddig se volt az.)A top50 - vagy 40 már nem emlekszem pontosan - a Radio DJ-n is már 3 órás volt, anno 13-14 éve, és ott sem fért bele minden szám, volt amelyiket csak bemutatta a műsorvezető egy 5-10 mp részlettel. Én ezzel nem látok semmi problémát...
homerhamm írta: ↑2019.07.27. 19:433 éve kb. azt érzem, hogy ennél a rádiónál igazából nem is akarnak rádiózni... Csak úgy meg van csinálva, hogy ne más csinálja, de nagyjából ennyi. A Slágeren Somogyi Zoli vezet olyan beleéléssel és lendülettel műsort, mint ahogy elvileg egy "fiatalos" rádiónál kéne. Arról nem is beszélve, hogy ott naponta képesek az adott playlist-et úgy variálni, hogy ne legyen az egész teljesen monoton.shadoe írta: ↑2019.07.27. 19:38 A Music Fm Top 50-e 3 órás volt, és nem volt ilyen semmitérő vacak, mint ez a lista. Meg ez a rádióadó.Ezzel teljesen egyetértek. Megpróbáltam hallgatni 1 órát (ritkán hallgatom), de a Blah Blah Blah-nál már nem bírtam tovább.