mlaszlo írta: ↑2019.10.17. 15:21Erről van szó, minden szavaddal egyet értek.noartist írta: ↑2019.10.17. 10:31 Teljesen rendben van a WIM. Az, hogy valakinek ez nem műfaja, az nem a rádió hibája. Azt leszámítva, hogy egy órával hamarabb kezdődik, mint korábban a Factory, zeneileg ordítóan nagy változás nem történt. Csak került egy kis interaktivitás a műsorba. Tényleg az az érzésem már nekem is, hogy bármit csinál az R1, abba valamilyen formában bele kell kötni. Mindenki változásért könyörgött, az R1 pedig meglépte. Már csak a nappali rotáción kéne csiszolni, mert az ember a falat lekaparja a Tears in your eyes-tól, stb.Szerintem a kritika a nappali zenei palettát érte mindig, hogy szélesíteni lehetne a kínálatot. Olyat szerintem senki sem kért, hogy még több mixet. Napi 5 óra mix műsor sok, a délutáni zenei sávtól is teljesen elüt a 17-18 óra közötti mix műsor. Ezt egy tematikus rádió megteheti, de egy félországos, amelynek célja hogy minél szélesebb kört elérni, annak teljesen érthetetlen, hogy egy szűk kört érdeklő zenei blokkot bővít ki, majdnem duplájára.
Annyi kiegészítés, hogy a 17-18 kozt levő mix még valamennyire fogyasztható átlag hallgatónak is. A Discos hit pedig teljesen.