Glenn írta:Én is azt tartom legvalószínűbbnek, hogy háttérzajnak használják, mivel ebben a zenei stílusban egyedül ez áll rendelkezésre, az idenditás-zavaros Petőfin kívül. Plusz, amit RadioFan mondott, hogy mert ez "legalább nem a Retro".djlacee írta: ↑2019.12.21. 18:37Azokat az emberejet nem értem, akiknél egész nap ez szól, mondjuk egy fodrászatban vagy egy kisboltban. Hogy bírják? A hét minden munkanapján ugyan azok a zenék egész nap, minden nap.Hát igen, a Rádió 1 nem erre való, hanem arra, hogy kocsival elugrok ide, aztán két óra múlva meg oda. Rövid ideig teljesen jó ez, a gond valóban az, hogy hosszabb időre mit lehet betenni háttérnek, ha csak ez fogható? Tudom, tudom, spotify meg deezer meg youtube, stb. De nem minden fodrászatban, kisközértben, szervizben van netrádióra alkalmas készülék.
Viszont én azt gondolom, hogy az emberek többsége azért fix helyen dolgozik egész nap, ahol többnyire egész nap szól a rádió, és nem gondolom, hogy itthon egy Kronehit kaliberű rádióba azok is belezavarodnának, akik esetleg fuvaroznak minden nap.
Ha egy 8 órás műszak alatt már 3x megy le a Dance Monkey, az arány tekintetében igazából már bőven sok.