Engem személy szerint nem érdekel, hogy mit gondolunk rétegrádiónak vagy nem annak - szerintem jó rádió vagy meg rossz, hallgathatatlan rádió. A Music Fm-et főleg a végén pl. egyáltalán nem tartottam rétegrádiónak, az egy magyar viszonyok között trendi poprádió volt, amit időnként érdemes volt bekapcsolni. Én a magam részéről úgy vagyok vele - és most nem akarok igazságosztó lenni, szubjektív leszek nagyon -, hogy a Rádió 1-es dolog úgy működne, hogy éljenek, létezzenek, butítsák le a hallgatókat, engem nem érdekel, csak ne telepedjen a R1-hez képest kriptováltozatos kiskunfélegyházi Sirius frekvenciájára, és ne tegye tönkre a rádiós médiapiacot. Nekem semmi kedvem a Rádió 1 és a Petőfi között lavírozni éjjel-nappal, hogy percről percre eldönthessem, hogy melyiknek a zenei szerkesztője az inkompetensebb. Van jobb szórakozásom is. Ezért nyergeltem át a külföldi adókra, ahol nem vitatéma, hogy játsszuk -e azt az 50-60 valóban új és valóban trendi zenét, és nézzük -e hülyének a hallgatóinkat vagy sem. Vagy ha ez a verzió nem tetszik, a shadoe-féle második, Siriust nem sirató megoldás-verzió, hogy pl. ma hallottam a Train Shake Up Christmas c. számát a R1-n. Meg ugye volt egyszer egy Top 500... Akkor csak bele lehet nyúlni abba a nyomorult szelektorgépbe! Tőlem mehet a Blah Blah Blah, a Con Calma meg a Sofia Reyes-Jason Derulo naponta ötször is, csak szíveskedjenek fűszerezni a kínálatot pl. a fentihez hasonlóan. De mivel a R1 egyik számomra megoldást jelentő verzióra rá se bagózik, én is ezt teszem ezzel a rádióval, és így be is zárult a kör.
Dani írta: ↑2019.12.22. 13:41 Akik azzal jönnek, hogy a Rádió1 azért ilyen, mert hogy a többi rádió réteg rádió volt(MusicFM pl), nos a Rádió1 miért is nem rétegrádió? Ha ennyien nincsenek vele megelégedve, akkor nem lehetséges, hogy mégis csak a Rádió1 a rétegrádió?Hát éppen ez az, hogy a többség meg van vele elégedve. Pont erről beszélünk itt napok óta, hogy ez kell itthon, ezért ilyen. Egyébként van egy olyan netrádió, ami szerintem pikkpakk lenyomná, ha kapna frekit. Az Xbeat, amiben friss zenék mellé sokadiknak betesznek jó pár 2000-es eleji slágert is. Én itthon sokszor hallgatom (ráadásul FM-en