Engem személy szerint nem érdekel, hogy mit gondolunk rétegrádiónak vagy nem annak - szerintem jó rádió vagy meg rossz, hallgathatatlan rádió. A Music Fm-et főleg a végén pl. egyáltalán nem tartottam rétegrádiónak, az egy magyar viszonyok között trendi poprádió volt, amit időnként érdemes volt bekapcsolni. Én a magam részéről úgy vagyok vele - és most nem akarok igazságosztó lenni, szubjektív leszek nagyon -, hogy a Rádió 1-es dolog úgy működne, hogy éljenek, létezzenek, butítsák le a hallgatókat, engem nem érdekel, csak ne telepedjen a R1-hez képest kriptováltozatos kiskunfélegyházi Sirius frekvenciájára, és ne tegye tönkre a rádiós médiapiacot. Nekem semmi kedvem a Rádió 1 és a Petőfi között lavírozni éjjel-nappal, hogy percről percre eldönthessem, hogy melyiknek a zenei szerkesztője az inkompetensebb. Van jobb szórakozásom is. Ezért nyergeltem át a külföldi adókra, ahol nem vitatéma, hogy játsszuk -e azt az 50-60 valóban új és valóban trendi zenét, és nézzük -e hülyének a hallgatóinkat vagy sem. Vagy ha ez a verzió nem tetszik, a shadoe-féle második, Siriust nem sirató megoldás-verzió, hogy pl. ma hallottam a Train Shake Up Christmas c. számát a R1-n. Meg ugye volt egyszer egy Top 500... Akkor csak bele lehet nyúlni abba a nyomorult szelektorgépbe! Tőlem mehet a Blah Blah Blah, a Con Calma meg a Sofia Reyes-Jason Derulo naponta ötször is, csak szíveskedjenek fűszerezni a kínálatot pl. a fentihez hasonlóan. De mivel a R1 egyik számomra megoldást jelentő verzióra rá se bagózik, én is ezt teszem ezzel a rádióval, és így be is zárult a kör.