Az első nap után már nem értem az egészet. Minden zene lekeverve, rádumálva összevissza, nulla témavezetés. Szerintem a vendégek sem értették, mi történik.

ksimiglai írta: ↑2020.01.05. 13:28Az 5 évvel ezelőtti Juventushoz képest eléggé össze lett kaparva brand ügyileg.tomee írta:Az a szomorú ebben, hogy régen ilyen kb. akkor fordulhatott elő ha mondjuk a komplett stáb magától lépett le, és kellett valaki gyorsan beugróba reggelre, amíg nem építenek fel egy új reggeli műsort.Mármint melyik rádió volt jól fölépítve?A Sláger Fm???
Nem tudom, milyen számokat produkálhattak Abaháziék, de az elmúlt időszakban azért jól fel lett építve ez rádió, és most ez pont olyan, mintha saját maguk barmolnák szét az eddigi eredményeiket.
tomee írta:Az a szomorú ebben, hogy régen ilyen kb. akkor fordulhatott elő ha mondjuk a komplett stáb magától lépett le, és kellett valaki gyorsan beugróba reggelre, amíg nem építenek fel egy új reggeli műsort.Mármint melyik rádió volt jól fölépítve?A Sláger Fm???
Nem tudom, milyen számokat produkálhattak Abaháziék, de az elmúlt időszakban azért jól fel lett építve ez rádió, és most ez pont olyan, mintha saját maguk barmolnák szét az eddigi eredményeiket.
funtibi írta: ↑2020.01.03. 23:41 Vajon most is heti 1x megy majd be Jáksó felvenni a heti konzervet, a műsor meg az lesz hogyEz így van. Onnan szerencsére kisepruzték.
-Jáksó lehet számot kérni?
-Nem
-Anyád...
A classon anno 3 év telt el ilyen tarzalmasan...