RADIOSITE Fórum

• Sláger FM

#186181  Szerző: noartist

Somogyi, a 10-es óranyitóban: ,,A 80-as, 90-es és a 2000-es évek legnagyobb slágerei, mostantól teljes terjedelmükben" ^^

(nem szó szerint, de a lényege ez volt)
 #186180  Szerző: PM2FHN

FLaci81 írta: 2020.01.07. 09:51 A ma reggeli műsor szerintem már vállalhatóbb
A szignálok annyira kínosak, hogy még fülhallgatóval is csak nagyon alacsony hangerőn merem visszahallgatni őket...
 #186173  Szerző: FLaci81

A ma reggeli műsor szerintem már vállalhatóbb, mint a tegnapi.
Nem olyan rossz ez szerintem.
 #186172  Szerző: Glenn

zoLee írta: 2020.01.06. 15:57Eddig arra verték a mellkasukat, hogy ők BP leghallgatottabb rádiója.
Nem csodálkoznék, ha ezek után reggel 6 és 10 között hallgatottságban még a 6. kerületi kis Spirit FM is verné őket...
Na az nem fogja, mert mától meg ott trollkodik a másik rettenetes ripacs... :vomit:
 #186168  Szerző: zoLee

Jobbra??? :gülü2:

A lenti kommentem megszületését a 8 óra utáni bicskanyitogató események váltották ki (akkor kezdtem el hallgatni).
9 óráig bírtam, de már szégyenemben, idegességemben a falat kapartam.
Ha a zenékbe való folytonos belepofázás, a betelefonáló és Viktorin Tomi megalázása és a vendégekkel való tiszteletlenség, flegmáskodás "jónak" számít, akkor mi volt reggel 6 és 8 közt, mit alkotott a mester???
Büfögött-fingott-anyázott-trágárkodott?

Eddig arra verték a mellkasukat, hogy ők BP leghallgatottabb rádiója.
Nem csodálkoznék, ha ezek után reggel 6 és 10 között hallgatottságban még a 6. kerületi kis Spirit FM is verné őket...
Vagy akár a Mária.
Vagy úgy bármelyik rádió, mondjuk az Europa 2 :lool:
 #186166  Szerző: zakopanendre

Az első két óra rettenetes ripacskodás, 8-tól jobbra fordult.
 #186165  Szerző: ksimiglai

Azt mondtam,hogy bukta lesz,ezt visszavonom,túl gyenge megfogalmazás..

Egyszerűen kurva gáz az egész,egyszerűen szégyen.10 percet bírtam, soha többet Sláger reggelente. Nem hogy simán csak bukta lesz,hanem sokáig emlegetett baklövés lesz. Hivatkozási alap, tanítandó példa,hogy hogyan nem szabad rádiózni!!!!

Nem mintha Abaháziék sokkal jobbak lettek volna,de ennyire borzalmas azért nem volt.
 #186164  Szerző: zoLee

A hatalom esetleg megfenyegetette a rádió vezetőségét, hogy ne legyenek már olyan népszerűek???

Másra nem tudok gondolni sajnos...

Ép eszű ember nem tenne tönkre egy jól működő, hallgatott, közkedvenc műsort.
Végig nevettem a reggeleket, öröm volt bekapcsolni a rádiót.
Most újra marad az mp3...

Ez megint ilyen "magyar mentalitás", miszerint ami jól működik, tegyük már tönkre? Hogy legyen min csámcsogni?!

100ezer emberből 99ezer tuti hogy ma reggel elkapcsolt és reggel többet vissza nem kapcsol míg az a pojáca ott
parádézik.
1 db zenét sem sikerült végig lejátszani, minden dalból durván 30 mp ment le pofázás nélkül.
Továbbá baki baki hátán.

Meghívott több vendéget is, akikkel flegma, lekezelő, undorító stílusban beszélt.
Szóhoz sem jutottak szerencsétlenek.
Volt egy betelefonáló, aki boldog új évet kívánt.
Jáksó úr: "Köszönjük. Akarsz még valamit? Nem? Akkor viszont hallásra!"
És ráb@szta a telefont.....

Ez az ember rádióba nem való, instant elkapcsolásfaktor!

De ezt ő maga is tudja.
Beolvasott olyan sms-t, miszerint: "Jáksó, menjél haza, kérjük vissza a régi műsort"
Reagálás: nevetett egyet...

A Sláger FM vezetőségének Besenyő Pista bácsi klasszikusát üzenném:
Nooooormááális????????!!!!!!
 #186163  Szerző: csadam

noartist írta: 2020.01.06. 11:26 Az első nap után már nem értem az egészet. Minden zene lekeverve, rádumálva összevissza, nulla témavezetés. Szerintem a vendégek sem értették, mi történik.
Jáksóval semmi bajom nincs. A Danubiuson és a Class FM-en szerettem. A Slágeren a vasárnapi Ripostot annyira már nem, pont a fentiek miatt. Szombaton azért hallgatható. Az eredeti témánál maradva, szerintem a régi reggeli gárda sokkal jobb volt, őket imádtam. Nem tudom, kinek az ötlete volt ez és mi a célja vele, de a 700 ezres hallgatottság szerintem hamar lecsökken. (Ha már azt hitték, hogy ezzel növelik, akkor szerintem hatalmasat tévedtek. Szerintem.)
 #186162  Szerző: noartist

Az első nap után már nem értem az egészet. Minden zene lekeverve, rádumálva összevissza, nulla témavezetés. Szerintem a vendégek sem értették, mi történik.
  • 1
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 102