RADIOSITE Fórum

• Petőfi Rádió

#186363  Szerző: shadoe

Én is áldom az eget, hogy az életem nagyobb részét az analóg világban élhettem le, mert ha ebbe a hülye digitális világba születek, én beleőrültem volna már rég. Régi érvem, hogy a kazetta nem szaggat és lassul be, a magnón a PLAY gomb pedig tényleges PLAY, és nem kell nyolcvanhat évig várni, hogy betöltődjön, meg még illesztőprogramokat keressen... Petőfi Top 15-ről egy rövid komment még: tárgyilagosan meg kell állapítanom, a megszűnt Disco's Hit listák a nyomába se érhettek volna. Ezt a műsort el lehet hallgatgatni néha.
 #186361  Szerző: Glenn

lizakl írta: 2020.01.24. 11:40Nem értem, hogy miért nincs az "illetékes elvtársaknak" annyi eszük, hogy ne Interneten, hanem bérelt vonalon küldjék le a jelet az adókhoz!
Sőt! A legjobb az volt, amikor még műholdon ment a szétosztás. Nem volt csúszás az adók közt, és a hangminőség is azonos volt. Persze azért fizetni kéne, így olcsóbb. :x
 #186357  Szerző: lizakl

Gyurii írta: 2020.01.23. 10:54 NMHH, vagy Antenna Hungaria mikor fogja megvizsgalni, hogy ez a radio milyen minosegben foghato bizonyos helyeken? :S

Nálunk is egész délelőtt használhatatlan, élvezhetetlen a Petőfi is és a Retro is! Hála az új digitális világnak és a megbízhatatlan Internetnek!
Periódikusan elmegy a hang hullámzik, élvezhetetlen!
Hát ez az új szép digitális világ! Egy kalap kaka az egész! Nem értem, hogy miért nincs az "illetékes elvtársaknak" annyi eszük, hogy ne Interneten, hanem bérelt vonalon küldjék le a jelet az adókhoz!
Áldom a sorsot, hogy az életem nagyobbik részét még az analóg világban élhettem le!

Bekescsaban 96.7 befoghatatlan kategoria, es a 98.8 is mar hasonlo szinten mozog... Anno jobb volt, legalabb olyan jelszinten jott, mint a 100.4 Kossuth legalabb... :| :punch:
 #186347  Szerző: Gyurii

NMHH, vagy Antenna Hungaria mikor fogja megvizsgalni, hogy ez a radio milyen minosegben foghato bizonyos helyeken? :S

Bekescsaban 96.7 befoghatatlan kategoria, es a 98.8 is mar hasonlo szinten mozog... Anno jobb volt, legalabb olyan jelszinten jott, mint a 100.4 Kossuth legalabb... :| :punch:
 #186320  Szerző: shadoe

homerhamm írta: 2020.01.19. 16:57 TOP40: Nincsenek ajánlós zenék, minden számozva van, így lett egy órával rövidebb.
Vannak viszont visszatekintések, "megint ugyanaz a régi lemez" módra - számok, amiket évtizedek óta hallgatunk, mert abban aztán sehol semmi meglepetés. Így legalább el lehet az újdonságokat summantani - a héten pl. egyetlen valódi új számot sem kapott fel már a Petőfi, a Top 15-ben meg le lehet adogatni azokat, amiket az utóbbi pár hónapban méltóztattak elkezdeni játszani.
 #186309  Szerző: homerhamm

TOP40: Nincsenek ajánlós zenék, minden számozva van, így lett egy órával rövidebb.
 #186255  Szerző: shadoe

kondalyuk írta: 2020.01.15. 21:46
shadoe írta: 2020.01.15. 20:10 Hát, ennek a Petőfi Top 15-nek is nagyobb a füstje, mint a lángja. Ugyanaz megy, mint a napi rotációban, semmi fűszer vagy érdekesség.
Szerintem viszont előrelépés, még ha nem is nagy. Eddig csak hétvégén hallhattál a napi rotáción kívüli új zenéket, vagy hétköznap a TOP 10-ben egyet. Most legalább van naponta egy óra ennek szentelve.

Az egész műsorrend átszervezésben az Európai TOP 40-et sajnálom, még ha nem is volt mindig valami naprakész...illetve Sipos Dávid Günther távozásával már csak Péczeli Dóra maradt a régi műsorvezetők közül.
Mert mi lesz az EU Top 40-nel? Megy a levesbe? :O
  • 1
  • 222
  • 223
  • 224
  • 225
  • 226
  • 625