Nekem az nem tiszta, hogy Fly-t most a saját cégéből rakták ki? Mert úgy emlékszem, a Radio Factory kifejezetten arra lett létrehozva, hogy ellássa tartalommal a három rádiót. Az állítás az, hogy jelen állás szerint ő a programigazgató, de mégis olyan dolgok történnek, amik egyáltalán nem voltak jellemzőek az ő ideje alatt, lásd: magyar zenei nap...
Azt hittem minden zene magyar lesz ma. Viszont nem tudom, hogy ti hogyan vagytok vele. De amíóta hallgatom és minden második zene magyar nagyon jó. Természetesen ezt nem lehetne minden nap így elviselni, de így egy napig frappáns. Az én véleményem szerint ezekből a magyar zenékből lehetne bent hagyni dögivel a rotációban.
---Előző hozzászólásokhoz: A PécsFm tényleg nagyon össze van rakva. Itt lakom Baranyában és sokat hallgatom. (Igen jó frekije van. Fedi Baranya Megyét és még ha jó rádiód van Kaposvárig szinte hallgatható. Régen azt hittem ezt a 101.7-et kapja meg az R1 és a PécsFm lesz az eddigi R1 frekiken) Lehet Sivák fog vinni egy kis válzotást az R1-be ami nem biztos, hogy rossz lesz. Várjuk ki. Szerintem Fly is fog maradni, tehát ez nem átadás-átvétel időszak. És Buda Marci érkezésének kifejezetten örülök. Bele fog ő nyúlni rendesen az R1-be is. (abból csak jó lehet!) Mint mondta egyszer, most a Retro Rádióval foglalkozik elsősorban. (Ott lassan szerintem el kellene engedni a 60-as éveket és helyette jöhetne a 90-es) Ha ott "rend" lesz, akkor jön az R1. Utolsóként pedig a Best lesz megreformálva. Még a végén lesz 2 jó országos rádiónk (Retro-R1) És egy jó regionális.------