RADIOSITE Fórum

• Rádió 1

#187366  Szerző: DRoland

Hányingerem van tőlük, össze se tudom számolni hány helyi rádiónak lett annyi ezektől...
 #187363  Szerző: potyi

A hálózatos üzem kapcsán a fonyódi adónál keletre koncentrálhatnának, most Keszthelyre néz az egyik antenna, de ott van helyi freki, nincs rá szükség, ellenben Szemes-Lelle körül nem a legjobb a Part. Monoban mondjuk így is tökéletes, de lehetne jobb. Egyébként Marcali is elérhető a fonyódi adóval, érdemes átgondolni, viszont semmiképp nem érdemes Keszthelyre lőni továbbra is a jelet.

És Tapolcán is lehet majd fogni így a R1-et, ott a 92.6-on szól, a Badacsony takarása miatt a fonyódi nem játszik.
 #187362  Szerző: potyi

knoskamatee írta: 2020.06.10. 10:55 off: ezek után kíváncsi leszek, hogy a tihanyi 105,7 sorsa mi lesz, de szerintem csak visszavonják a pályázatukat...
Hát, van már Karc FM, van már Rádió 1, nem olyan nehéz kitalálni, hogy mi hiányzik. Nagy tételben fogadnék a Máriára, ami pont most kapott keszthelyi frekit.

Szerintem a Best FM frekik száma inkább csökkenni fog, mint nőni a jövőben... :S
 #187361  Szerző: potyi

Valóban, a Part FM helyén fognak szólni, jó nagy lefedettséggel. Vajon felkészül a Gong? :roll:
 #187360  Szerző: Attis

Június 15-től indulhat a balatoni hálózat.
 #187359  Szerző: mlaszlo

Egy női műsorvezető is érkezhetne a rádióhoz, nekem nagyon furcsa, hogy nincs egy női hang sem egész nap. Tudom egy-egy frekvencián a helyi blokkban van női műsorvezető, de a központi műsornál szerintem nagyon hiányzik. A régi Rádió 1-nél ott volt napközben Mák Kata, esténként pedig Vass Kata, de most senki.
 #187358  Szerző: knoskamatee

adam1400 írta: 2020.06.10. 09:49
Attis írta: 2020.06.10. 09:33 Az előbb Attis adásban elmondta, hogy napokon belül a Balatonnál is lesz új freki. Part FM off?
Az Echo Penisola Kft. (Siófok 92,6 MHz + Fonyód 101,3
MHz – PART FM) médiaszolgáltató kérelme hatósági
szerződésének módosítása iránt
a végén csak Partot érnek... :yeah:
a keszthelyi és veszprémi frekikkel kiegészítve szépen le lesz fedve a Balaton. :yes:

meg amúgy is van "kötelék" a két rádió között, így nyilván elképzelhető volt az "1esítés".

off: ezek után kíváncsi leszek, hogy a tihanyi 105,7 sorsa mi lesz, de szerintem csak visszavonják a pályázatukat... Best FM-et meg nem tudok elképzelni, nagyon erőlködve megy így is mindenütt, sőt Győrött el se indultak. pedig milyen jó kis hálózat lenne belőle, csak még tartalom sincs rajta, úgy el van hanyagolva.
 #187357  Szerző: adam1400

Attis írta: 2020.06.10. 09:33 Az előbb Attis adásban elmondta, hogy napokon belül a Balatonnál is lesz új freki. Part FM off?
Az Echo Penisola Kft. (Siófok 92,6 MHz + Fonyód 101,3
MHz – PART FM) médiaszolgáltató kérelme hatósági
szerződésének módosítása iránt
 #187356  Szerző: potyi

A kérdés nagyon jó.

Én is hallottam, örülök neki. Lehet a tihanyi freki is, amin eddig szóltak, az 1 éve per alatt van, tehát időszerű a döntés lassan. És lehet a Part FM helyett is, nekik a héten volt egy szerződésmódosítási kérelmük. Előbbinek személy szerint jobban örülnék azért.
 #187355  Szerző: Attis

Az előbb Attis adásban elmondta, hogy napokon belül a Balatonnál is lesz új freki. Part FM off?
  • 1
  • 383
  • 384
  • 385
  • 386
  • 387
  • 1022