Így legyen lottó 5-ösöm!
Siófok 92,6 és Fonyód 101,3 Mhz hétfőtől Rádió1
Siófok 92,6 és Fonyód 101,3 Mhz hétfőtől Rádió1
adam1400 írta: ↑2020.06.10. 17:11Csak bejegyezték Banitát, aki az új ügyvezetője a Best+Amadeus+M rádióknak. A cégjegyzékből ennyi változás derül ki, ezt be kell jelenteni az NMHH-nak, és erről szólt az a napirendi pont.potyi írta: ↑2020.06.10. 14:41 A barcikai Rádió Top-ot is megvette az Oxygen Media és beregisztrálták utána a radio1kazincbaricka.hu domaint, így ott is elűnhet a helyi rádió. Szerencsére Rádió M is van ott, bár kettőt találhattok, melyik rádiós cégcsoport annak a tulajdonosa.Na így már 42 freki lesz + gondolom Hevest is újra nyerik.
Én a Rádió 1 oldalát megértem, a terjeszkedés jó, pláne ilyen fontos piacokon, meg azért a helyi rádiók üzemeltetése se egy leányálom most, de csomó szabad, használaton kívüli freki van még.
Várd ki a végét 2 hete volt 1 ülés amin a Rádió M és Amadeus adott be vmit de még nincs róla jegyzőkönyv, lehet best fm lesz.
potyi írta: ↑2020.06.10. 14:41 A barcikai Rádió Top-ot is megvette az Oxygen Media és beregisztrálták utána a radio1kazincbaricka.hu domaint, így ott is elűnhet a helyi rádió. Szerencsére Rádió M is van ott, bár kettőt találhattok, melyik rádiós cégcsoport annak a tulajdonosa.Na így már 42 freki lesz + gondolom Hevest is újra nyerik.
Én a Rádió 1 oldalát megértem, a terjeszkedés jó, pláne ilyen fontos piacokon, meg azért a helyi rádiók üzemeltetése se egy leányálom most, de csomó szabad, használaton kívüli freki van még.
Glenn írta: ↑2020.06.10. 16:45Ahogy előttem írták, kíváncsi lennék, hogyan fogod be egy konzervdobozzal Szárszó és Boglár között (még bizonyos autórádiók sem állnak meg rajta azon a vonalon) míg egy tihanyi freki még konzervdoboz nélkül is jönne arra...potyi írta: ↑2020.06.10. 09:39Én is hallottam, örülök neki. Lehet a tihanyi freki is, amin eddig szóltak, az 1 éve per alatt van, tehát időszerű a döntés lassan. És lehet a Part FM helyett is, nekik a héten volt egy szerződésmódosítási kérelmük. Előbbinek személy szerint jobban örülnék azért.Ez így sokkal jobb, mint egy tihanyi freki. Onnan egyik sem érte el a nyugati medencét. Most teljes lesz a fedettség egy konzervdobozzal is.![]()
De tény, ezután is hat üres balatoni freki marad...
potyi írta: ↑2020.06.10. 09:39Én is hallottam, örülök neki. Lehet a tihanyi freki is, amin eddig szóltak, az 1 éve per alatt van, tehát időszerű a döntés lassan. És lehet a Part FM helyett is, nekik a héten volt egy szerződésmódosítási kérelmük. Előbbinek személy szerint jobban örülnék azért.Ez így sokkal jobb, mint egy tihanyi freki. Onnan egyik sem érte el a nyugati medencét. Most teljes lesz a fedettség egy konzervdobozzal is.