RADIOSITE Fórum

• Rádió 1

#187382  Szerző: Adam

Így legyen lottó 5-ösöm!

Siófok 92,6 és Fonyód 101,3 Mhz hétfőtől Rádió1
 #187380  Szerző: shadoe

DRoland írta: 2020.06.10. 13:52 Hányingerem van tőlük, össze se tudom számolni hány helyi rádiónak lett annyi ezektől...
Hát nekem is jobban esne, ha a régi Siriust hallanám Félegyházáról, főleg hogy ha annyira akarom, Szolnokról, Szegedről is hallhatom a R1-t.
 #187379  Szerző: potyi

adam1400 írta: 2020.06.10. 17:11
potyi írta: 2020.06.10. 14:41 A barcikai Rádió Top-ot is megvette az Oxygen Media és beregisztrálták utána a radio1kazincbaricka.hu domaint, így ott is elűnhet a helyi rádió. Szerencsére Rádió M is van ott, bár kettőt találhattok, melyik rádiós cégcsoport annak a tulajdonosa. :D

Én a Rádió 1 oldalát megértem, a terjeszkedés jó, pláne ilyen fontos piacokon, meg azért a helyi rádiók üzemeltetése se egy leányálom most, de csomó szabad, használaton kívüli freki van még.
Na így már 42 freki lesz + gondolom Hevest is újra nyerik.

Várd ki a végét 2 hete volt 1 ülés amin a Rádió M és Amadeus adott be vmit de még nincs róla jegyzőkönyv, lehet best fm lesz.
Csak bejegyezték Banitát, aki az új ügyvezetője a Best+Amadeus+M rádióknak. A cégjegyzékből ennyi változás derül ki, ezt be kell jelenteni az NMHH-nak, és erről szólt az a napirendi pont.
 #187378  Szerző: adam1400

potyi írta: 2020.06.10. 14:41 A barcikai Rádió Top-ot is megvette az Oxygen Media és beregisztrálták utána a radio1kazincbaricka.hu domaint, így ott is elűnhet a helyi rádió. Szerencsére Rádió M is van ott, bár kettőt találhattok, melyik rádiós cégcsoport annak a tulajdonosa. :D

Én a Rádió 1 oldalát megértem, a terjeszkedés jó, pláne ilyen fontos piacokon, meg azért a helyi rádiók üzemeltetése se egy leányálom most, de csomó szabad, használaton kívüli freki van még.
Na így már 42 freki lesz + gondolom Hevest is újra nyerik.

Várd ki a végét 2 hete volt 1 ülés amin a Rádió M és Amadeus adott be vmit de még nincs róla jegyzőkönyv, lehet best fm lesz.
 #187375  Szerző: mihalylovics

Glenn írta: 2020.06.10. 16:45
potyi írta: 2020.06.10. 09:39Én is hallottam, örülök neki. Lehet a tihanyi freki is, amin eddig szóltak, az 1 éve per alatt van, tehát időszerű a döntés lassan. És lehet a Part FM helyett is, nekik a héten volt egy szerződésmódosítási kérelmük. Előbbinek személy szerint jobban örülnék azért.
Ez így sokkal jobb, mint egy tihanyi freki. Onnan egyik sem érte el a nyugati medencét. Most teljes lesz a fedettség egy konzervdobozzal is. ^^
De tény, ezután is hat üres balatoni freki marad...
Ahogy előttem írták, kíváncsi lennék, hogyan fogod be egy konzervdobozzal Szárszó és Boglár között (még bizonyos autórádiók sem állnak meg rajta azon a vonalon) míg egy tihanyi freki még konzervdoboz nélkül is jönne arra...
 #187374  Szerző: Glenn

potyi írta: 2020.06.10. 09:39Én is hallottam, örülök neki. Lehet a tihanyi freki is, amin eddig szóltak, az 1 éve per alatt van, tehát időszerű a döntés lassan. És lehet a Part FM helyett is, nekik a héten volt egy szerződésmódosítási kérelmük. Előbbinek személy szerint jobban örülnék azért.
Ez így sokkal jobb, mint egy tihanyi freki. Onnan egyik sem érte el a nyugati medencét. Most teljes lesz a fedettség egy konzervdobozzal is. ^^
De tény, ezután is hat üres balatoni freki marad...
 #187371  Szerző: asr27

Remélem, most, hogy a Part fm helyén is R1 fog szólni, legalább annyi újdonságot hallhatunk majd a R1-en, mint amennyi a Part FM-en volt.
Mert sok olyan zene volt, amit ott hallottam először a hazai rádiók közül és a R1, csak 5-6 hónappal később kezdte el játszani.
 #187370  Szerző: asr27

DRoland írta: 2020.06.10. 13:52 Hányingerem van tőlük, össze se tudom számolni hány helyi rádiónak lett annyi ezektől...
Nem ezektől, hanem a jelenlegi hatalom és a médiaszabályozásuk tett, tesz be a helyi rádióknak.
 #187369  Szerző: potyi

A barcikai Rádió Top-ot is megvette az Oxygen Media és beregisztrálták utána a radio1kazincbaricka.hu domaint, így ott is elűnhet a helyi rádió. Szerencsére Rádió M is van ott, bár kettőt találhattok, melyik rádiós cégcsoport annak a tulajdonosa. :D

#187367  Szerző: mlaszlo

Legyünk azért őszinték, a Part FM szlogenje valóban az volt, hogy a Balaton rádiója, de nem az az ikonikus, igazán kedvelt helyi rádió.
  • 1
  • 382
  • 383
  • 384
  • 385
  • 386
  • 1022