tomee írta: ↑2020.06.20. 11:15100%-ban egyetértek. Kb. ma volt hónapok óta az első napom, amikor a R1-nek még a rotációját is hallgattam este. Ezt a rádiót, ha rohadt nehezen és lassan is, de végre rendbe szedték. A kutatásokkal nem tudom, mi a helyzet. Ha egy éve jó volt a zenei döglődés a "lekutatott" közönségnek, most pedig a folyamatosan frissülő kínálat a jó a "statisztika, amit akkor hiszek el, ha én hamisítom" szerint, akkor csak arra tudok gondolni, hogy kicserélték az eddigi X százezres-milliós hallgatótábort egy másik egymillióra, vagy ha maradt a régi hallgatóság, akkor azok cseréltek füleket magukon, vagy itt ezekkel a piackutatásokkal vagy az azokra hivatkozókkal valami marhára nem stimmel.
Egyébként itt, és a Retrón is mostanság egész kellemes meglepetések érik az embert mind zeneileg, mind műsorvezetés szempontjából. Sokkal fesztelenebbé vált az egész, nem olyan, mintha gépi üzemmódba lenne állítva minden. Kérdés, hogy eddig miért nem lehetett ezt így csinálni? Mi a helyzet a híres zenei kutatásokkal?