Nekem most egy dolog szúrt szemet, hogy egyszer tegeződik, egyszer magázódik a rádió. Reggel Balázsék tegeződnek, de most pl. Györke Attila van mikor magázza, van mikor tegezi a hallgatókat a megszólalásokban. De ugyanez a kettősség megvan a szignálokban is, pl. "reklámot hallottak", de után a műsorajánló már tegez. Vagy a programajánló blokk előtt, "programok, események, koncertek, amiről nem maradhat le".
potyi írta: ↑2020.06.21. 18:47 Most hétvégén voltunk a Balcsin és meghallgattam az új frekiket. A tapasztalat az, hogy a vétel szinte mindenhol tökéletes, viszont a hangminőség botrány. Egész pontosan a 12-14 közt nincs vele baj, csak a többi idősávban. Amikor a helyi stúdióból készül, akkor jó. A botrányt úgy értem, hogy konkrétan bántja a fület, mintha rossz lenne a mintavételezés, vagy egy 48k aac+ streamet hallgatnék.Valóban nagyon rossz minőségű, de ami érdekes, hogy 12-14 közötti sávon felül akkor is jó, amikor helyi reklámablak vagy hírblokk van, majd mikor visszavált a központi műsorra, megint rossz a minőség.