Nelly Turkáló Say It Right-ja TV Killer remixben, rotációban! Megy a dolog elektronikus irányba. Geriék tényleg komolyan gondolják!
tomee írta:Ezeket hallottam, valami borzalmas volt.potyi írta:Nincs pontos tudomásom erről, de tippem szerint nem a fenti objektív szempontok alapján került be egy rakat dal most a Rádió1-be, Retroba, de főleg e héttől a Best FM-be. Lehet mondani rá itt a fórumban, hogy tök jó most, végre rendben lettek a rádiók, mert bekerült ez-az-amaz és végre nem unalmas, de én nem vagyok arról meggyőződve, hogy ennek kimutathatóan pozitív eredménye lesz mondjuk fél éves távlatban.Erősen érezni amúgy, hogy ezek a rádiók évek óta nem találják a saját hangjukat a folyamatosan teret nyerő digitalizáció árnyékában, én legalábbis ennek tulajdonítom ezt a fura útkeresést. Olyan platformok jelennek meg egyik pillanatról a másikra, amiknek viszonylatában a rádió minden másodpercben versenyhátrányban van. Az, hogy a szórakoztatásnak ma az a faktora, hogy a Hamvai egy órán át kérdezgeti a Disco's Hit-ben a hallgatóktól, hogy mit vacsorázzon a műsor után, és ezzel tartja fenn az érdeklődést egész idő alatt, minimum elkeserítő. Ennek tükrében mi várható el az analóg rádiózás jövőjével kapcsolatban? Mert az ingerküszöb kitolódásával ez csak rosszabb lesz. (A Retron kb. ugyanilyen "mikor ettél utoljára ropit??" kérdésekkel témázgatnak egész nap.

Na nem baj, majd Titusz örül.