RADIOSITE Fórum

• Rádió 1

#187800  Szerző: Redfox81

Itt a fórumon tilos a politizálás, de ha gondolod privátban leírom.
 #187799  Szerző: potyi

Milyen szempontból?
 #187797  Szerző: Redfox81

Rickykeee23 írta: 2020.07.14. 13:57 Várjuk ki a végét. Szerintem nem hiába nem pályáztatják a 89,5-öt.
Nem bizony. Talán a lehető legrosszabb döntés lenne a 89.5 megpályáztatása.
 #187794  Szerző: adam1400

valaki veszi az indulást?
 #187793  Szerző: Adam

Rickykeee23 írta: 2020.07.14. 13:57 Várjuk ki a végét. Szerintem nem hiába nem pályáztatják a 89,5-öt. Lehet most barkácsolnak egy országos csomagot. Aztán jövőre pályáztatják. Nyertes: R1. Az eddigi R1es frekiken (már amikre nem lesz szükség a csomagban) : Best Fm.
Valami ilyesmit tudok elképzelni. És ha a Best jön, jön reggelre Bochi. Elég merész fless ez tőlem, de megtörténhet.
Ez könnyen elképzelhető. És az új Radió1 hálózatban a feleslegessé váló vidéki frekvenciáknál csak egy hálózatba kapcsolódás módosítási kérelem az NMHH felé, és másnaptól szólhat rajtuk a Best fm.
 #187792  Szerző: potyi

Csak a Lölő érdekeltségébe tartozó frekik vannak köztük, a franchise nem, R1 és Best egyaránt. Talán díjcsökkentési kérelem.
 #187791  Szerző: adam1400

valaki aki ért hozzá? mai ülésen mi ez a sok r1, best fm, sláger fm, méz rádió kérése a médiatanács felé?
 #187790  Szerző: Rickykeee23

Várjuk ki a végét. Szerintem nem hiába nem pályáztatják a 89,5-öt. Lehet most barkácsolnak egy országos csomagot. Aztán jövőre pályáztatják. Nyertes: R1. Az eddigi R1es frekiken (már amikre nem lesz szükség a csomagban) : Best Fm.
Valami ilyesmit tudok elképzelni. És ha a Best jön, jön reggelre Bochi. Elég merész fless ez tőlem, de megtörténhet.
 #187789  Szerző: Redfox81

Ragozhatjuk, meg ötletelgethetünk, de ha ebből országos rádiót szerettek volna csinálni az illetékesek, már megtették volna. De nyilvánvalóan nem az a cél.
 #187788  Szerző: Adam

Redfox81 írta: 2020.07.14. 08:28 Szerintem itt a legfőbb kérdés, hogy mi a terve az új vezetésnek. A Fly féle Rádió 1 alapvetően egy nagyvárosi formátum, ezért ha ez marad az irány, akkor valójában nincsenek már lyukak és értelmetlen a terjeszkedés.
Nem kell ezt túlgondolni szerintem. Mivel országos freki nem volt szabad, egyszerűen erre a hálózatos rendszerre volt lehetőség. Mivel a gerincadókon kívül a nagyvárosokban voltak / vannak frekvencia lehetőségek, persze elérést növelni úgy tudsz legkönynebben, hogy a 100-200 ezres nagyvárosokban terjeszkedsz elsősorban, nem a 10 ezresekben :)
Redfox81 írta: 2020.07.14. 08:28 A nagyvárosokban jelen vannak, Balaton kipipálva, vidéken meg jelen formájában érezhetően nincs rá túl nagy igény.
Nincs minden város kipipálva, ami lyukak vannak, azok nemcsak vidéket érintik. Nem beszélve Budapest agglomerációjáról, ahol szar a vétel. Ezek, amiket potyi felsorolt, ezeket a dolgokat orvosolná, persze azon kívül, hogy a városok között is javulna a vétel.
Egyébként vidéken miért ne lenne rá igény? Akár még utazás közben autóban is. Sok helyen az országban elhagyod a nagyvárost, és vége van. Nem érnek össze a frekik.
Redfox81 írta: 2020.07.14. 08:28 Ez esetben továbbra is megfelel a jelenlegi felállás. Ha viszont elkezdenek a Rádió 1-ből Class 2-t csinálni, azzal vidéken biztosan nyernek hallgatókat (így lenne értelme a további terjeszkedésnek), viszont a nagyvárosokban ezzel együtt veszíteni is fognak, ráadásul konkurenciának ott a valóban országos Petőfi.
Nem gondolnám, hogy pár plusz vidéki freki megszerzésével Class2-vé kellene válnia :)
A Petőfi pedig teljesen más. Egyszer hallgass bele mindkét rádióba :)
  • 1
  • 361
  • 362
  • 363
  • 364
  • 365
  • 1022