A 89 5re való átköltözésről már többször szó volt itt a fórumon szó esett mármint ha oda kerülne át a rádió1 így most nem mennék bele a témába mert csak önmagamat tudnám ismételgetni legyen annyi elég, hogy nagyon jó döntés lenne szerintem is meg mint azt páran mondtuk is akkor jó néhány vidéki frekvenciára se lenne szükség kellene azért, de ahol vagy amedddig elszólt a 89 5, oda nem kellene mint pl Szolnok Balatonkörnyéke sőt akkor az egész m7-es autópályán lehetne hallgatni a pesti rádió1et mert mint tudjuk, a Juventusz is nagyon sokáig elszólt a Balatonon később musicfm a 103 9es időszakában a juvinak már nem volt olyan kedvező a helyzete ami a vidéki városokat illeti főleg ami a Balatont illeti mint azt korábban mondtam.
Na mindegy várjuk ki a végét, lehetnek itt még meglepetések bőven.
Nekem az lenne a kérdésem így a végére hogy itt ki mondja be a számcímeket? Egyre több zenénél szólal meg, ami jó még ha nem is egymás után mindegyiknél de a musicfm-n is így volt már ez a vége fele utolsó 1 2 évben. Ha poénkodni szeretnék, akkor azt mondhatnám hogy Troy felesége de tudom hogy nem.
Viszont a régebbi zenéknél már nincs számcímbemondás ahogy megfigyeltem mert az elején még hallhattuk a Stay highnél is Troyt is bár ott csak a remixet mondta be meg John Dalbachnál az ózonos manust na ilyenekre gondolok hogy nincs.
Ami nekem még tetszik megtetszett és amire már vártam hogy vége remixbe adják a Lanadelray summer time sednest is még mondtam is hogy van pár zene amit remixbe adnak, azt hogy nem abba adják de szerencsére már ebben is változtak.Valamint aki tudja, azt is írja meg legyen szíves hogy ki Bogi mellett a másik állámoáshang a női régen ugye Balogh Anikó volt most helyette van valaki.