RADIOSITE Fórum

• Rádió 1

#187832  Szerző: robert11

Még amit elfelejtettem kérdezni, hogy mi van a nyíregyházi streammal?
Kikapcsolták? Már nem tudom hallgatni a helyi adást. Nem lesz esetleg új stream?
 #187831  Szerző: robert11

Na szerintem nem küldte el, így leírom még egyszer hogy a 89 5re való átköltözésről már volt szó itt sokszor ki is fejtettem a véleményem így nem mennék bele hosszan a témába.
Legyen annyi elég, hogy jó döntés lenne főleg hogy nagyon jó freki jól hallható, jól szól meg mint említettem nem is lenne akkor pár vidéki frekire se szükség főleg a Balaton területén hisz az a juvis korszakban is nagyon jól szólt vagy pontosabban ott a Juvi is sokáig szólt még akkor is ha volt annak is más frekvenciája meg más adók is adták a műsorait.
103 9es átköltözésel ők már nem jártak jól főleg azon a környéken de pl a 89 5 Szolnokon is még szólna így valószínüleg a 90,4re se lenne már úgy szükség.
Mindegy maj dmeglátjuk mi is lesz pontosan lehetnek még meglepetések.
Nekem az lenne a kérdésem, hogy ki a női számcímbemondó aki megszólal a számoknál?
Mint mondtam, még ha nem is mondja be mindegyiket örülök hogy van itt is ilyen musicon is így volt mondjuk már az utolsó 2 évben. Ha poénkodnék, akkor mondhatnám hogy Troy felesége de tudom hogy nem az.
Valamint kivi lennék arra is, ki a női hang állomáshang Bogi mellett aki megszólal? Régen ugye Balogh Anikó volt most helyette van valaki.
 #187830  Szerző: robert11

A 89 5re való átköltözésről már többször szó volt itt a fórumon szó esett mármint ha oda kerülne át a rádió1 így most nem mennék bele a témába mert csak önmagamat tudnám ismételgetni legyen annyi elég, hogy nagyon jó döntés lenne szerintem is meg mint azt páran mondtuk is akkor jó néhány vidéki frekvenciára se lenne szükség kellene azért, de ahol vagy amedddig elszólt a 89 5, oda nem kellene mint pl Szolnok Balatonkörnyéke sőt akkor az egész m7-es autópályán lehetne hallgatni a pesti rádió1et mert mint tudjuk, a Juventusz is nagyon sokáig elszólt a Balatonon később musicfm a 103 9es időszakában a juvinak már nem volt olyan kedvező a helyzete ami a vidéki városokat illeti főleg ami a Balatont illeti mint azt korábban mondtam.
Na mindegy várjuk ki a végét, lehetnek itt még meglepetések bőven.
Nekem az lenne a kérdésem így a végére hogy itt ki mondja be a számcímeket? Egyre több zenénél szólal meg, ami jó még ha nem is egymás után mindegyiknél de a musicfm-n is így volt már ez a vége fele utolsó 1 2 évben. Ha poénkodni szeretnék, akkor azt mondhatnám hogy Troy felesége de tudom hogy nem.
Viszont a régebbi zenéknél már nincs számcímbemondás ahogy megfigyeltem mert az elején még hallhattuk a Stay highnél is Troyt is bár ott csak a remixet mondta be meg John Dalbachnál az ózonos manust na ilyenekre gondolok hogy nincs.
Ami nekem még tetszik megtetszett és amire már vártam hogy vége remixbe adják a Lanadelray summer time sednest is még mondtam is hogy van pár zene amit remixbe adnak, azt hogy nem abba adják de szerencsére már ebben is változtak.Valamint aki tudja, azt is írja meg legyen szíves hogy ki Bogi mellett a másik állámoáshang a női régen ugye Balogh Anikó volt most helyette van valaki.
 #187812  Szerző: Adam

Glenn írta: 2020.07.15. 16:16
Adam írta: 2020.07.15. 16:09Valószínű a háttérben egy hasonló freki hálózat összeállításan dolgoznak mint amilyen a Dankóé, és ennek központja a 89,5 lesz.
Értem én, de attól még pályáztathatnák is, mert a nyertes előre borítékolható. Utána meg, ha az a félországos hálózat szóba kerül, ezt simán bele tudják illeszteni. Minden lehetséges, ha egy a csapat... :csukottszem:
De amíg nincs kész a hálózat, addig mit palyaztassanak meg? Hova siessenek?
Azt is elképzelhetőnek tartom, hogy kivárnak 2023-ig, amíg lejár a 96,4.
De nem kizárt, 2022 tavaszáig lezavarják.
 #187810  Szerző: Glenn

Adam írta: 2020.07.15. 16:09Valószínű a háttérben egy hasonló freki hálózat összeállításan dolgoznak mint amilyen a Dankóé, és ennek központja a 89,5 lesz.
Értem én, de attól még pályáztathatnák is, mert a nyertes előre borítékolható. Utána meg, ha az a félországos hálózat szóba kerül, ezt simán bele tudják illeszteni. Minden lehetséges, ha egy a csapat... :csukottszem:
 #187809  Szerző: Adam

Glenn írta: 2020.07.15. 15:58
Redfox81 írta: 2020.07.15. 08:37Talán a lehető legrosszabb döntés lenne a 89.5 megpályáztatása.
Ez a jelenlegi viszonyok között éppen hogy jó döntés lenne nekik szerintem. Nem?
Dehogynem. Valószínű a háttérben egy hasonló freki hálózat összeállításan dolgoznak mint amilyen a Dankóé, és ennek központja a 89,5 lesz. Nagy teljesítményű adók kimérésére nincs lehetőség, viszont 1..3..5 kW-osakat még siman lehet a gerinc adókhoz kimérni.
 #187808  Szerző: Glenn

Redfox81 írta: 2020.07.15. 08:37Talán a lehető legrosszabb döntés lenne a 89.5 megpályáztatása.
Ez a jelenlegi viszonyok között éppen hogy jó döntés lenne nekik szerintem. Nem?
 #187803  Szerző: potyi

Redfox81 írta:Itt a fórumon tilos a politizálás, de ha gondolod privátban leírom.
Azt megköszönöm. :)
 #187801  Szerző: Rickykeee23

Sejtem mire gondolsz. Viszont nagy kár, hogy egy kb 100km-s lefedettségű freki a parlagon hever. Mivel a Lölőék nem akarnak új rádiót csinálni, konkurenciát meg nem akarnak kreálni egyik rádiójuknak sem, ezért szinte fix, hogy előbb-utóbb R1 lesz rajta. Csak ha ez a szitu, akkor nem vágom, hogy miért nem előbb....
 #187800  Szerző: Redfox81

Itt a fórumon tilos a politizálás, de ha gondolod privátban leírom.
  • 1
  • 360
  • 361
  • 362
  • 363
  • 364
  • 1022