Szombat délutáni pillanatképek a Petőfiből (öt különböző időpontban, véletlenszerű odatekerés): 1. Két magyar szám, az egyik Halott Pénz, közte a külföldi: Livin' La Vida Loca. 2. Óra eleji odatekerés, a beharangozott számok: Alvaro Soler és Zséda előadásában. Utolsó odatekerés: Rúzsa Magdi aktuálisa. 2020, Mo. közszolgálati rádió, napi rotáció. A BBC Radio One meg sírva vinné el a gyerekeit...
robert11 írta: ↑2020.07.30. 12:35egyszer mindenki leköszön, de az biztos hogy ezek a műsorvezetők semmi jellegzetes nyomot nem hagynak majd maguk után, senki sem úgy fog rájuk emlékezni mint ahogy most mi visszagondolunk milyen volt Komjáthy ideében vagy akár egy olyan műsorvezető mitn B Tóth akit mindenki azért fikáz, mert éppen bemondja a számcímeket már annak idején is cikizték emiatt még a lányának mondta az egyik osztálytársa hogy apád bele beszél a zenébe alá beszél a zenének, nem tudom felvenni.Miközben valahol egyetértek veled, ne felejtsd el, hogy akkor más idők jártak. Egy zenei rádió volt, illetve ez sem igaz, mert csak egy-két órányi zenés műsor volt a Petőfin, amit többnyire megismételtek a Bartókon. Könnyű volt konkurrencia nélkül híressé válni, egy itthon addig ismeretlen rádiós műfajjal.
robert11 írta:Én nem ismertem csak hallotta a nevét Ambrus Kirit azt mondják ő is jó műsorvezető volt annak idején.
Igen, bár ő is a régi iskola képviselője volt. A 60-as évek táncdalfesztiválos "sztárja" volt, így került a rádióba. Nem hagyott mély nyomot...