Most jöttem haza a Balatonról, ott jobb híján ezt hallgattam (reggel meg a Dankót

), úgyhogy írok pár tapasztalatot.
Az emlegetett helyi hírblokk nagyon szarok, helyi információ nincs, és egész nap (nem csak reggel) ugyanaz megy, csak a headline és a hírek sorrendje más. Egyedül az időjárás az, ami valóban helyi, de az sem mindig naprakész. A délutáni helyi sáv is gyengus, az öregasszony beköszön, majd unott hangon ledarál egy programajánlatot (de legalább nem mindennap ugyanazt), végül mond pár mondatot a következő zenéről, azt is papírról. A zenéhez annyira nem ért, hogy gyakran még az előadók nevét is hibásan ejti. Egy zenei rádiós műsorvezetőtől szerintem ez elfogadhatatlan.
A napi 5 óra mixműsor szerintem sok, szerintem a WIM elég lenne péntek-szombatra, a többi napon pedig csak egy óra discoshit, de ők tudják. Amin viszont nagyon felb.sztam magam, az az, hogy szombat reggel bekapcsolom a rádió 1-et arra gondolva, hogy valami könnyed zenés ébresztő van, mint minden más rádióban, erre hallom, hogy nagyban megy a besztof balázsék.

. Nem tudom, hogy miért nem elég az a szenny hétköznapra, meg egyáltalán mióta van egy reggeli "showműsornak" létjogosultsága hétvégén. Szerencsére vasárnap még nincs, úgyhogy legalább egy nap hallgatható reggel is.
Összességében annyira nem lenne rossz, csak ezer sebből vérzik.