Ez még Flyék hülyesége volt. Igazából Revolutiont nem kirúgni kellett volna, hanem az 5-6 közti Live Mixet neki adni...
De szép is volt az MGee korszak.
De szép is volt az MGee korszak.

potyi írta: ↑2020.08.18. 22:12Én akkor elkapcsoltam. De annak ellenére hogy nekem nem tetszett, a Balazsek műsorba belefér.Adam írta:Lehet, hogy Dögös Robitól se, ki tudja.potyi írta: ↑2020.08.18. 21:02 Hát ha lenne ilyen aktív rotációban, akkor bizonyára nem ütne el. Amíg nincs, ne legyen ilyen tematikus műsor sem. Minek van, azért mert jó? A classic rock műfaj is jó, az miért nincs? Klasszikus zenei óra? Mulatós?Pont ez az hogy mellőzve vannak a rotációban, pedig nem kéne. Ertem mire gondolsz, de Amiket írsz azok teljesen mások. Egy Greece 2000-tol nem hinném hogy bárki elkapcsolna ha megjelenne a rotációban.![]()
Adam írta:Lehet, hogy Dögös Robitól se, ki tudja.potyi írta: ↑2020.08.18. 21:02 Hát ha lenne ilyen aktív rotációban, akkor bizonyára nem ütne el. Amíg nincs, ne legyen ilyen tematikus műsor sem. Minek van, azért mert jó? A classic rock műfaj is jó, az miért nincs? Klasszikus zenei óra? Mulatós?Pont ez az hogy mellőzve vannak a rotációban, pedig nem kéne. Ertem mire gondolsz, de Amiket írsz azok teljesen mások. Egy Greece 2000-tol nem hinném hogy bárki elkapcsolna ha megjelenne a rotációban.

shadoe írta: ↑2020.08.18. 21:17 Ma akadtam rá egy kb. egy éves felvételre, amit kazettára vettem fel anno a DJ Revolution műsorból (igen, lehet röhögni, én kazettázok spofity helyett, ugye milyen borzasztó...), és mi szól a kazin? A Weeknd-től a "Pray For Me".Ezzel nem értek egyet. Az a zene kevésbé illik bele a napi rotációba, nem csodálkozom rajta, hogy nem kapták fel.Ez Revolution stílusába illett bele.
Nem volt kisebb sláger, mint az In Your Eyes, mégis ezt a számot ebben az országban rádión csak szegény DJ Revolution adta a sávjában. Pedig ezt még nehezebb is lett volna elkoptatni, mint a másik kettőt, a fenti okok miatt...
potyi írta: ↑2020.08.18. 21:02 Hát ha lenne ilyen aktív rotációban, akkor bizonyára nem ütne el. Amíg nincs, ne legyen ilyen tematikus műsor sem. Minek van, azért mert jó? A classic rock műfaj is jó, az miért nincs? Klasszikus zenei óra? Mulatós?Pont ez az hogy mellőzve vannak a rotációban, pedig nem kéne. Ertem mire gondolsz, de Amiket írsz azok teljesen mások. Egy Greece 2000-tol nem hinném hogy bárki elkapcsolna ha megjelenne a rotációban.
Mezőőr írta: ↑2020.08.18. 19:39 Moderálva!Elevenen meg fognak téged itt enni ezért a véleményért, és nagyjából azt is sejtem, hogy kb. kicsodák. Én amúgy bírom a bátor vélemény nyilvánítást, úgyhogy a kedvemért még igazán politizálhatnál.
Többet eskü nem politizálok, de ezt mos nagyon le kellett írnom.
potyi írta: ↑2020.08.18. 16:35 A Cooky féle Classic Mixet se értem, tök jó, meg minden, de teljesen elüt a többi zenei sávtól.Persze hogy elüt, hisz a 2000-és évek hasonló stílusú zenéit jatsza, nem a maiakat. Szerintem nagyon jó. Ilyenből kellene több, és nem 5 db Blinding lights egy nap. Ami egyébként jó zene csak nem ötször egy nap.