Néztem a mai playlistet. Lehet, nem leszek népszerű ezzel a véleményemmel, de igencsak középkorú korosztály vagyok: nekem ez egy lebutított, nagyon gyengus játszási lista, és egyáltalán nem érzem, hogy ezek a zenék nekem vagy akár a korosztályomnak szólnak. Nem tudok mit kezdeni a Hungáriával, Kordával, a Dschinghis Khannal, az I Will Survive-ot, a Ma Bakert, a Final Countdownt, a Right Here Waiting-et és az I Wanna Dance With Somebody-t meg már olyan rohadt módon szétjátszották ebben az országban, és olyan szinten unalmasak, hogy ezért nem fogok hétköznap még álmomban se Retro Rádiót hallgatni. A 90-es évek felvétele nagyon jó ötlet, és ezt nem huszonévesként mondom, de nagyon tartok tőle, hogy egy ilyen proli ízlést megcélzó szerkesztési attitűddel úgy megkapnánk Scatman Johnt, Dr Albant, a Coco Jumbot, Captain Jacket vagy a Mr. Vaint a nyakunba, mint annak a rendje. Én pedig nem a 90-es évek legalját szeretném hallgatni, így megint csak nem tekernék rá. Ugyan napközben "frissíti" a zeneileg áporodott légkört hébe-hóba egy Duran Duran vagy Pet Shop Boys (tán még Depeche Mode is?), amely együtteseknek teljesen joggal óriási követőtábora volt, nemcsak szerte a világban, de Magyarországon is, de ebből a szegmensből nekem fájóan hiányzik például az Erasure, akiket ugyanúgy szerettek idehaza is, mint a Pet Shop Boys-ot, és voltak is annyira jók és termékenyek, mégse hallom soha a Retron. Helyettük megkapjuk a dögunalom Abbát, Modern Talkingot és Boney-M-et. És ahogy régebben írtam, és ma is tartom, a népvidítóvá züllött Poptarisznya se különb, mert az se tartalmaz nyomokban se poptarisznyát. B. Tóth is beidomult a népbutításba rendesen. Úgyhogy bocsika, de nekem továbbra is az a négy óra marad a Retrobol, ami eddig is, azt meg tudjuk mindnyájan, melyik az a kimagaslóan magas színvonalú műsor szombat délutánonként.
Lorenzo18 írta: ↑2020.09.02. 13:23Amíg van Sláger FM, addig szerintem ez kivitelezhetetlen.potyi írta: ↑2020.09.02. 11:31 Szinte szóról szóra egyetértek, ha kidobnák a 60-as éveket, pótolnák a 90-essel, kicsit updatelnék a szignálparkot és beszántanák a francba az esti rizsázást, tökéletes lenne.Egy esetleges névváltás vagy mondjuk ahogy az R1 brandet átvették úgy a Slágerét is át tudnák venni és így lenne tökéletes.![]()
![]()