Musicfm-n emlékszem nem csak a roadshowban idnult vagy kaptak rá a mixelésre, hanem már a madeinhungaryban is elkezdtek egy idő után mixelni így volt 11kor is, 2kor is 5kor is, és este 9kor is mix vagy hétvégén már 8kor elindították a Killerst főleg még mikor ilyenek mixeltek hogy John Dalbach és társai. Na az még jó is volt mondjuk. Azt lehet érzik hogy van versenytársuk azzal hogy Bocsi a Retróhoz ment Majd 1 2 hónap múlva kell megfigyelni hányan melyiket hallgatják. Én maradok az r1nél nem csak a zenék miatt, hanem amúgy is. Én mondtam hogy Bocsit még bírtam vele nincs gond a kapucsínót is a múltkor említett okok miatt nem hallgattam már később meg a Bumerángot sem mikor oda ment át a Slágerbe és indult a műsor de István Danit kifejezettem utáltam álandóan gusztustalankodtak és ő adta Bocsi alá a lovat ő nem ilyen lett volna ő rontotta el igazán.
Gondolom az sem volt véletlen, hogy pont bocsiék indulásának napjára szervezték be a két orvost a stúdióba akik a koronvírusrol illetve a jarvanyrol pro kontra vitatkoztak. Ezt online 69 ezren hallgatták. Miközben bocsiék online hallgatottsága kb. 20 ezer volt kb