Nemtudom, a mai Discoshitet hallgattad-e de brutál jó volt, Nagy %-ban 2005-10 közti zenéket (Roxy, Deejay) tolt Hamvai.
Nem jó ez a szombat esti műsor (meg a többi sem annyira de ez különösen).
Este 9-től van Tommyboy műsora ami már a Wim előtti időkben is ekkor volt, és gyakorlatilag hallgathatatan, mert számomra zajszennyezéssel egyenértékű, fülsértő dallamtalan "zenék" vannak benne. Tényleg nem sértésből mondom és elhiszem, hogy vannak akik ezt a houset szeretik, de nem hiszem hogy ekkora igény lenne rá.
Aztán 10-től van a Stadium X, ami egész jó, 1-től meg a guestmix ami meg mikor milyen...
Már azzal is sokkal jobb lenne hogy ha megvariálnák a sorrendet és 9-től lenne a Stadium x, 10től a guestmix és 11től a Tommyboy, de annak örülnék a legjobban ha az egész Wim megszűnne, vagy max péntek - szombaton maradna meg, a többi napon pedig este 9 után az alap rotáció menne pofázás nélkül.
robert11-nek: szerintem a délutáni helyi sáv egy hülyeség, én mihamarabb megszűntetném. A helyi hírblokk és a hajnali helyi sáv maradhat, sőt muszáj neki, mert különben nem teljesülne a helyi információk közlése, és megbüntetnék őket. A délutáni sáv viszont csak arra jó, hogy az egyébként egész jól felépített műsorszerkezetet szét szabdalja, és összevisszaságot csináljunk , a mezei hallgató meg nem is nagyon tudja/érti hogy mikor mi van. Az ilyen életmód magazinok és társaik megszűnése szerintem nem sok embernek okozna álmatlan éjszakákat. Szerintem nem lenne kár értük.