RADIOSITE Fórum

• Rádió 1

#188569  Szerző: Mezőőr

Ami nem a régi Kedvenc elektromos örlőgép és egy rossz lada hangjának egyvelegét utánozza, az egyből csicskapop? Amúgy pont a Petőfi mixműsora a bizonyíték arra, hogy lehet ezt csinálni normálisan is, nem muszáj a mixnek elakpcsolási faktornak lennie... Mondjuk mit várjak én attól az embertől, aki nemrég itt hőbörgött, hogy el akarják hallgattatni Bagázsékat... :lool:
 #188568  Szerző: asr27

djlacee írta:
asr27 írta: 2020.09.27. 17:07 Annyi csicskapopot játsszó rádió van, aki nem szereti a mixeket tekerjen oda, ilyen egyszerű.
Például?
Petőfi, Retro, Best, Manna, Sláger.
 #188567  Szerző: djlacee

asr27 írta: 2020.09.27. 17:07 Annyi csicskapopot játsszó rádió van, aki nem szereti a mixeket tekerjen oda, ilyen egyszerű.
Például?
 #188566  Szerző: asr27

Akkor jöjjön egy ellenvélemény is!
Szerintem teljesen rendben van az esti sáv! Végre pörgősebb a rádió, végre nem csak az a 40-50 lejárt lemez szól egész nap (még este is mixelve), mint ahogy korábban volt! Szerencsére valamennyire kezd dinamikusabb, pörgősebb lenni a rádió!
Viszont én még mindig kevésnek tartom a friss dalokat, amelyek a nyugati országokban lévő, hasonló tematikájú rádiókban már jó ideje rotációban szólnak.
Annyi csicskapopot játsszó rádió van, aki nem szereti a mixeket tekerjen oda, ilyen egyszerű.
 #188565  Szerző: Glenn

Nem vagyok célcsoport ( úgy jó 20 éve már :( ), de hadd fejezzem ki a véleményemet mégis. Szerintem napközben teljesen felesleges hosszú mixeket adni, inkább az aktuális (nem tök új, ismeretlen) zenéket kell tolni. Viszont én minden este szívesen hallgatnám mondjuk 9 után a diszkósittet, pénteken és szombaton pedig a W.I.M. mehetne (bemelegítésként a bulikhoz). :)
 #188564  Szerző: Adam

tomee írta: 2020.09.27. 09:20 A Disco's Hit gondolom azért maradt meg, mert ugyan már nem vonzz annyi embert, mint a WIM-os újgenerációs dj-k, de Bárányéknak is valamivel köztudatban kell tartaniuk magukat a fellépéseikhez. De egyébként valóban teljesen felesleges hétköznap párhuzamosan két ilyen műsor, meg úgy eleve annak idején is kizárólag a péntek és szombat esték szóltak a mixműsorokról.
Látszik hogy nem hallgatod egyiket sem. Total más a kettő. A Ds sokkal közelebb all a napi rotaciohoz. Atlag hallgató számára nem feltétlenül elkapcsolási faktor. Pont jó ott ahol van.

Wim pedig elvont Music FM szerű képződmény, abból is van amelyik nap jobban (pl Nigel Stately, Wilcon, Tommyboy) míg a többi lightosabb (yamina, purebeat.
 #188563  Szerző: Béci09

Szerintem ha nagyon muszáj erőltetni a mixet, akkor lehetne 20-24-ig Discoshitet, esetleg szombaton egy órával rövidebb, és akkor az Xhour maradna, mert az az egyetlen a WIMből ami jó.
 #188562  Szerző: tomee

A Disco's Hit gondolom azért maradt meg, mert ugyan már nem vonzz annyi embert, mint a WIM-os újgenerációs dj-k, de Bárányéknak is valamivel köztudatban kell tartaniuk magukat a fellépéseikhez. De egyébként valóban teljesen felesleges hétköznap párhuzamosan két ilyen műsor, meg úgy eleve annak idején is kizárólag a péntek és szombat esték szóltak a mixműsorokról.
 #188561  Szerző: Adam

A discoshit teljesen rendben van. Hoz egy arnyalatnyival mást, mint a napi rotacio, de mégsem olyan elvont, mint a Wim. Ezért mondtam hogy kar volt 1 orasra szűkíteni a Wim miatt.
 #188560  Szerző: potyi

Nekem is nagyon elegem van a mixműsorokból, menetrendszerűen 5-től és 8-tól kapcsolok is el. Pozitívum, hogy a WIM-ba a szettek végére betesznek újabban 1-1 rotációs dalt, mint anno a 103.9-en. Esetleg el lehetne gondolkozni azon is, hogy 20 perces blokkokban mennek a mixek és köztük 1-1 akár lassabb rotációs dal szünetként.

A DiscoShit és a WIM külön-külön meg felesleges. Azt még el tudnám fogadni, hogy a World Is Mine műsor része a DiscoShit, pl pont szombaton, amikor szvsz most a legrosszabb. A Kívánságműsor meg tarthatna mindennap 9-ig, mint régen.
  • 1
  • 332
  • 333
  • 334
  • 335
  • 336
  • 1021