Ja, és még a frekvencia is ugyanaz.
Akkor már mi a francért nem csinálnak egy Class Fm reloaded-ot a retróból, úgyis úgy váltogatják a műsorvezetőket meg a zenei kínálatot, mint más az alsóruházatát. 
Tomi76 írta: ↑2020.09.24. 19:45Szerintem a Best FM szerepét még nem találták ki. Flyék meg szántak neki valamit, amit nem sikerült keresztülvinni. Győrben se tudott elindulni.potyi írta: ↑2020.09.24. 18:50Ebben teljesen igazad van! Viszont akkor továbbra sem értem, hogy mi volt a cél a Best FM-el Egerben, Székesfehérváron és Zalaegerszegen? A nyíregyházi egész jól megy, szeretik sokan de persze ez köszönhető rengeteg olyan hallgatónak akik a 103.9-et hallgatták előtte is és maradtak a kedvenc műsorvezetőknél.
Mezőőr írta:Ezért nem értem, hogy miért nem lett a többi Best ugyanolyan, mint a debreceni.Mert akkor a legkisebb hálózat lenne a leghallgatottabb a saját vételkörzetében és nem tudnák eladni a Rádió1-et és a Retrót.
potyi írta:Szerintem Flyék elég szarul pozicionálták a 3 rádiót. Jól indult a Retro a 99.5-ön, ezért egy az egyben áttették országosra, de szerintem ez öreg hiba volt.Én magam részéről akkor azt gondoltam, hogy ez egy ésszerű lépés volt, mert addigra már majdnem 9 éve nem volt betölve a Sláger megszűnése utáni űr. Országos rádión mondjuk a '60-as meg '70-es éveket akkor sem értettem, mivel ezeket a Sláger már a 2000-es évek elején kidobálta a repertoárjából, és meg voltam róla győződve, hogy erre jó oka is volt, mivel effektíve utána lett igazán népszerű.