Glenn írta: ↑2020.10.09. 17:31Jesszus!galacus1995 írta: ↑2020.10.09. 17:22 Egyébként a 95.3 on Lehetne a Vatikáni Rádio ha már olaszországban is van egy 24 orás adás nem akkor itt is kell vatikáni rádio budapesten az fm 95.3 onÉrtem én, hogy te mélyen vallásos vagy és ezért naponta kérsz újabb rádiókat a létező négy mellé, de addig, amíg van ténylegesen hiányzó műfaj az éterben, nem kéne az alig hallgatott rádiók számát gyarapítani.
Nincs például rockrádió, nincs igazi oldies sem, mint ahogy nincs politikamentes talkrádió se, amin mondjuk lehetne sok vidám humoros tartalom és sport.
Attól tartok, hogy újabb vallási és politikai adás indul majd, na meg persze a fiataloknak egy sokadik tánczenei adás.![]()
Mi az, hogy nincs oldies? Ott a rettyó, országos frekvenciahálózaton! Már akkor sem tartottam jó ötletnek az egyetlen országos kereskedelmi frekvenciahálózatra rátenni a retrót, de nehogy már, még egy értékes frekvenciát is elpazaroljanak egy unalmas szennyrádióra!
Az meg, hogy a fiataloknak sok tánczenei rádió lenne, badarság! Egy sincs! Mert a R1 nem az, csak egy sima chr pop rádió, abból is az igénytelenebb verzió. Hiába a "megújulás" most is körülbelül fél évvel le vannak maradva az új zenékkel és csak este megy rajta fiatalos tánczene. Napközben egy sima poprádió, mint a Petőfi.
A Music FM-re már lehetett mondani, hogy fiatalos, pörgős rádió. Remélem valami hasonló fog indulni.