RADIOSITE Fórum

• Rádió 1

#188777  Szerző: Adam

Azért Bárányék is nagy “ májerek”. Kb Augusztus óta először mehettek be a stúdióba, hétfőn mindhárman bent voltak, együtt nyomták a műsort. Keddre már megfogyatkoztak, Junior volt egyedül. Ma meg csak Bárány.
Mióta megy a WIM, ha volt 10 alkalom hogy mindhárman bent voltak, akkor sokat mondtam. Míg Korábban ez rendszeres volt.
 #188776  Szerző: noartist

galacus1995 írta: 2020.10.14. 18:10 akkor törljék ki a fiokomat jo
Semmi jónak nem vagyok az elrontója :), köszöntelek a tartósan tiltott felhasználók táborában!
 #188775  Szerző: Béci09

galacus1995 írta: 2020.10.14. 18:10 akkor törljék ki a fiokomat jo
Támogatom. A t*köm kivan már veled, és szerintem másoknak is.
 #188773  Szerző: galacus1995

<moderálva>
A hozzászólás legkevésbé sem kapcsolódik a topik témájához, ahogy az előző sem. Ezért kénytelen vagyok egy újabb figyelmeztetést kiosztani. djlacee
 #188771  Szerző: galacus1995

<moderálva>
A hozzászólás legkevésbé sem kapcsolódik a topik témájához, ráadásul ez már nem az első eset. Ezért kénytelen vagyok egy figyelmeztetést kiosztani. djlacee
 #188770  Szerző: Adam

radio1attis írta: 2020.10.14. 07:18 Sorry, ennyi volt az OFF. Nem akartam kizökkenteni senkit a 89.5 Rádió 1 vizionálásából. És vajon hol lehet Troy? Lehet, hogy ő frekvencia függő??? - és a 89.5-ön egyszer csak újra megszólal majd?! :o

Pacsi, attis
Csak azért vízionáljuk, mert az agglomerációkban nem túl acélos a vétel. Van ami adottság, és plusz vagy másik freki nélkül nem lehet rajta segítenu, de van amin már most is lehetne segíteni, konrétan a nyugati agglomerációban főleg Érden és környékén. A technikai osztály tud róla, hogy autóban lényegében hallgathatatlan a Rádió1, mivel a két szomszédos frekvencia (96,4 és 90,4 Velence) között több másodperces csúszással szól az adás? Miközben ezen valószínűleg könnyen lehetne segíteni. Van valami oka, hogy a 96,4 nem szinronban szól a helyi frekvenciákkal? A vidéki frekvenciáknál ez a közelmúltban meg lett oldva.
 #188769  Szerző: BMáté

A KUNSÁG-MÉDIA Nonprofit Kft. Kiskőrös 97,0 MHz médiaszolgáltatási jogosultsága állandó megnevezésének módosítására irányuló kérelme.
Vajon ezt itt OFF topic...?
 #188768  Szerző: Rickykeee23

radio1attis írta: 2020.10.14. 07:18
Attis írta: 2020.10.05. 16:15 Üdv radio1attis!
Egy nem annyira szakmai kérdés: a mai adásban beszéltél a hosszútávú időjárás-előrejelzésről. A megszólalás legelejéről lemaradtam, így nem tudom, hogy megemlítetted-e a forrást, de az Időkép teljesen más tendenciát hosszútávon, mint amit te felolvastál.
https://www.idokep.hu/30napos/
Itt azért nincs szó éjjeli fagyokról, havazásról meg főleg nem. Teljesen átlagos, sőt egy picivel enyhébb októbert jelez előre. Távol álljon tőlem, hogy kötekedni akarok, én leginkább a forrásra vagyok kíváncsi, mert elég eltérő ehhez képest. :)

:) :) :)
Bocs az OFF-ért, de aztán ma reggelre csak megérkezett az első hó Kékestetőre. És az Időkép piktogramjain semmi nyoma. Azok továbbra is országos átlagot mutatnak.

Sorry, ennyi volt az OFF. Nem akartam kizökkenteni senkit a 89.5 Rádió 1 vizionálásából. És vajon hol lehet Troy? Lehet, hogy ő frekvencia függő??? - és a 89.5-ön egyszer csak újra megszólal majd?! :o

Pacsi, attis
radio1attis!
Ebből egy akkorát összeflesseltem, hogy kidobnak a fórumról.. :D
89.5 Rádió 1 .. Troy lesz a mostani (elvileg robot csaj hang) helyett a zenék előtt. Amúgy nagyon adnám.
Sokan savazzák ezt a rádiót /egyéb okok miatt/, nekem konkrétan nagyon bejön. Szóval remélem egyre csak jobb lesz.
 #188767  Szerző: Attis

radio1attis írta:
Attis írta: 2020.10.05. 16:15 Üdv radio1attis!
Egy nem annyira szakmai kérdés: a mai adásban beszéltél a hosszútávú időjárás-előrejelzésről. A megszólalás legelejéről lemaradtam, így nem tudom, hogy megemlítetted-e a forrást, de az Időkép teljesen más tendenciát hosszútávon, mint amit te felolvastál.
https://www.idokep.hu/30napos/
Itt azért nincs szó éjjeli fagyokról, havazásról meg főleg nem. Teljesen átlagos, sőt egy picivel enyhébb októbert jelez előre. Távol álljon tőlem, hogy kötekedni akarok, én leginkább a forrásra vagyok kíváncsi, mert elég eltérő ehhez képest. :)

:) :) :)
Bocs az OFF-ért, de aztán ma reggelre csak megérkezett az első hó Kékestetőre. És az Időkép piktogramjain semmi nyoma. Azok továbbra is országos átlagot mutatnak.

Sorry, ennyi volt az OFF. Nem akartam kizökkenteni senkit a 89.5 Rádió 1 vizionálásából. És vajon hol lehet Troy? Lehet, hogy ő frekvencia függő??? - és a 89.5-ön egyszer csak újra megszólal majd?! :o

Pacsi, attis
Igen, valóban jó volt az előrejelzés. :)
A 89,5-re kíváncsi leszek. Talán nem közösségiként írják ki... De ez egyelőre ebben a topicban még off.
  • 1
  • 324
  • 325
  • 326
  • 327
  • 328
  • 1021