potyi írta: ↑2020.10.21. 21:07
Lehet, hogy nem vagy egyedül, de kisebbségben vagy vele. A kiszámíthatóság a kereskedelmi rádiózás egyik alaptézise, ez a Retrora most egyáltalán nem jellemző.
Szerintem azt nem tudod bizonyítani, hogy a kisebbség vagy a többség akarata érvényesül az (ideiglenes?) arculatváltással, épp ezért én nem is teszek ilyen kijelentéseket, mert én se tudom bizonyítani. Egyébként se mi akarjuk megmondani, mit akar vagy akarjon a többség, ez rossz irányba visz, és kevesek is vagyunk hozzá. Ez a mindkét oldalról kommentcunamit kapott Bochkor-jelenségnél is így lehet. Nem tudod megmondani, ez jó -e a többségnek, vagy a többség szeretne Bochkor-mentes retrot. Nincs nálam a bölcsek köve, nálad sincs. Egy biztos, a hallgatói Top Ten ötlet sikeres, rákaptak a hallgatók, sőt újakat is vonz (mint pl. én, hiszen én is küldtem be Top 10 listákat). Amennyiben pedig a kereskedelmi rádióknál a kiszámíthatóság az alapelv, akkor végképp nem értem, miért akarsz a R1-ből Hot AC rádiót csinálni. Most akkor a R1-es hallgatói többség szerinted ezt akarná? Szerintem nem, szubjektív vagy, mint én, a saját egyéni ízlésedből indulsz ki, annyi a különbség, hogy én ezt magamra elismerem. Elvitatkozhatunk itt még darabig, és fújhatjuk a magunkét, a vége úgyis az marad, hogy én a változatosságot és az eklektikus rádiózást fogom szeretni továbbra is, te meg a kiszámíthatóságot.