mg írta:ez inkább ciki, hogy így bővítik az analógot, semmiresejó-semmilyen csatornákkal...
Mivel áremelés nincs, a digitális is fejlődik, így nem érzem hátránynak, cikinek meg semmiféleképp sem.
A kábelesekre nem hat oly módon a digitalizáció, mint azt a UPC hiszi, tehát a kábeleseknek nem kell lekapcsolni az analóg adásokat. Magyarországon egyébként egyedül a UPC csonkítja folyamatosan az analóg kínálatot, amivel nem értek egyet, a többi multinacionális cég (T, Vida, Digi) továbbra is bővíti és fejleszti az analóg kínálatot, természetesen a digitális mellett, ami nagyon helyes.
Én nem értek egyet a UPC azon módszerével, hogy traktáljuk az előfizetőkre a digitálisat, mert miért? A kábelnek pont az lesz az előnye a földi sugárzással szemben, hogy továbbra is elérhető lesz analógon, kiegészítő berendezés nélkül, és akinek jó az analóg, az a kábel mellett fog dönteni, de csak akkor ha megfelelő áron kap egy megfelelő analóg csomagot. Nos szerintem jelenleg a T-nél meg PR-nél nagyon is megfelelő analóg csomagok vannak, amiket ciki lenne leamortizálni.
Egyébként íme a július 1-től érvényes analóg csatornakiosztás a központi fejállomás által ellátott területeken:

Szerintem a kínálat nagyon jó, 58 csatorna 4900Ft-ért....