RADIOSITE Fórum

• Retro Rádió

#188966  Szerző: potyi

Sivák Péter a programigazgató. A működőképes dolgok újrahasznosításával szerintem nincs semmi baj. De kéne az az amerikai szakmai support, ami a Slágerben volt...
 #188965  Szerző: Garfield

Micsoda kreativitás, micsoda eredetiség! Most már nemcsak a rádió neve lopott, hanem a szlogenje is. Pedig én azért ebből a Buda nevűből többet néztem ki, a Petőfin anno műsorvezetőként egész normális volt.
 #188964  Szerző: Radio02

potyi írta: 2020.11.12. 18:27 A lista önmagában borzalmas és hallgathatatlan, all-in, kész káosz. Viszont vannak benne érdekes újdonságok. Ebből az 1000-ből legfeljebb kb 450 zene az, amit rotációban forgatnék ebben a rádióban, a 80-90-2000-es évekből. Véleményem szerint túlságosan sok a rockzene is. Az viszont biztató, hogy minél kisebbek a helyezések, általánosságban annál élvezhetőbb a zene és közelít az ideálishoz (ami szerintem konszenzusos itt is, hogy szakítást jelent a 60-as 70-es évekkel).

Az órakezdő szignálból kikövetkeztethető az új szlogen is: "Retro Rádió - Minden idők legnagyobb retro slágerei".
Akkor A Szlogen utalás A Régi Sláger Rádiora Amit 1998 2009 a 100.8 on volt
 #188962  Szerző: potyi

A lista önmagában borzalmas és hallgathatatlan, all-in, kész káosz. Viszont vannak benne érdekes újdonságok. Ebből az 1000-ből legfeljebb kb 450 zene az, amit rotációban forgatnék ebben a rádióban, a 80-90-2000-es évekből. Véleményem szerint túlságosan sok a rockzene is. Az viszont biztató, hogy minél kisebbek a helyezések, általánosságban annál élvezhetőbb a zene és közelít az ideálishoz (ami szerintem konszenzusos itt is, hogy szakítást jelent a 60-as 70-es évekkel).

Az órakezdő szignálból kikövetkeztethető az új szlogen is: "Retro Rádió - Minden idők legnagyobb retro slágerei".
 #188961  Szerző: shadoe

Igen kellemes ez a frappáns meglepetésekben is bővelkedő lista. Michael Bublét pl. ma több alkalommal is adták, ezt se gondoltam volna, hogy ilyen népszerű Mo.-n. A "Hollywood"-ot pl. alig lehetett magyar rádióban hallani, erre ismert slágerként megy a Retron a Korál és a The Cars között. Zeneileg abszolút jó irányba tart a rádió.
 #188957  Szerző: Derrick

Csak nekem tűnik úgy mintha ezt a listát már hallottam volna anno ,egy olyan országos rádióban, ami szintén oldies formatot nyomott ? Na jó persze került bele azért pár dolog, amik nem sokat tesznek érdemben hozzá. Kíváncsian várom miként dudorásszák jövő héttől a Spice Girls dalokat a hallgatók, Zalatnay és Kovács Kati helyett :D
 #188949  Szerző: Radio02

. 512/2020. A Hold Reklám Kft. médiaszolgáltató által üzemeltett
Retro Rádió állandó megnevezésű, országos vételkörzetű,
kereskedelmi jellegű médiaszolgáltatáson 2020. október 13-án 6
órától sugárzott "Bochkor" című műsorszámot kifogásoló
bejelentés [az Smtv. 14. § (1) bekezdésében foglalt rendelkezés
érvényesülésének vizsgálata] Ez A 2. Büntetés A Retro Rádionak

Még Hány Bűnti Kell Ahhoz Hogy Ne Adják Meg a frekvencia hosszabbítást? A Rádio 1 már nem fog kapni az tuti
 #188892  Szerző: Tomi76

Ma én is hallgattam egy kis ideig, és semmi probléma nem volt szerintem. Igazából észre sem lehetett venni, hogy Bochi otthonról nyomta.
  • 1
  • 72
  • 73
  • 74
  • 75
  • 76
  • 212