Minek kell élőben kockáztatni a hallgatóval , kérdem én de holt komolyan ? Ha szlogen gyanánt Orbánra (nem a processzorra
) tesz nem túl kedves megjegyzést a hallgató, mert ez is benne van a pakliban, akkor mi van ? Repül a szakmaiatlan stáb fele ,és keres magának valami megbízható olcsó távmunkát, határon innen és túl ?! Ide jutottunk 2020-ban, mindenki eldöntheti mennyire helyes az irány.
Lorenzo18 írta: ↑2020.11.17. 17:03 Holnap újra sorsolnak, most jelentette be Bochi videóüzenetbenNekem mondjuk még mindig egészen döbbenetes, hogy egy majd egy hónapig felépített játékot ilyen szinten vágtak szanaszét kb. 2-3 perc alatt egy országos kereskedelmi rádióban élő adásban. Hozzáteszem, valszeg én is lefagytam volna egy ilyen telefonáló hallatán, de Bochkort gondoltam annyira profinak, hogy korrekt döntést tud hozni egy ilyen szituációban.![]()
Ezzel az újrasorsolással még mentik a menthetőt, de akkor is egy ország előtt csináltak hülyét saját magukból meg a hallgatóikból. Pláne, hogy már megint ment a mentegetőzés a facebookon... Ez a helyzet a régi Slágerben vagy Danubiusnál elképzelhetetlen lett volna, de persze az emberek se voltak akkoriban ennyire szemérmetlenül pofátlanok.