RADIOSITE Fórum

• Rádió 1

#189121  Szerző: Garfield

Amúgy idén nem lesz TOP 500?? Ilyenkor már javában szokott menni a szavazás...
 #189119  Szerző: Adam

asr27 írta: 2020.11.21. 11:20 Nem unjátok még ezt a "száműzni kellene a WIM-et"?
Szerintem pont, hogy nem kellene száműzni. Teljesen rendbe van az a műsor.
A disco's hit-ből pedig bőven elég egy óra is (nekem még sok is)
Egy kikopott, unalmassá vált műsor most már, unalmas műsorvezetőkkel.
Mindennap ugyanazokat a lejárt slágereket mixelik össze, jó, ha fél évente frissül a tracklistájuk.
Ez azért nem így van. Van amit már unásig ismetelve lenyomnak minden nap, (Sunglasses) de sok más jó zene van ami elférne a napi rotációban.

asr27 írta: 2020.11.21. 11:20 A dalcímbemondás pedig szintén jó dolog, szerintem. Csak úgy, ahogy a Music FM-en is hasznos és kellemes volt.
Teljes mértékben felesleges. 15 éve még volt jelentősége, de most, amikor van Okostelefon, Shazam, RDS dalcimkiiras, semmi jelentősége nincs.

Egyébként nem tűnt el a dalcim bemondás. Csak annyi történt hogy a legutóbbi másfél-két héten rotacioba vett viszonylag sok új zenénél nincs. De a korábbiaknál - nem számoltam, de érzésre 8-10 db - megmaradt. Ezek a korábbi hullámban kerültek rotacioba.
 #189116  Szerző: asr27

Garfield írta: 2020.11.21. 11:41
asr27 írta: 2020.11.21. 11:20 Nem unjátok még ezt a "száműzni kellene a WIM-et"?
Mindennap ugyanazokat a lejárt slágereket mixelik össze, jó, ha fél évente frissül a tracklistájuk.

A dalcímbemondás pedig szintén jó dolog, szerintem. Csak úgy, ahogy a Music FM-en is hasznos és kellemes volt.
Ilyen hülyeségeket ne írj már, a Discoshit sokkal naprakészebb, mint a sima rotáció (volt eddig) . Az meg külön jó, hogy régebbi, jó számokat is elővesznek. A megszólalásaik igaz nem túl magasröptűek, de még mindig jobb, mint
a WIM a Linonádés Lánnyal és társaival.
Naprakész? :lool:
Mi naprakész azon, hogy például a Sunglasses At Night című számot, tavasz óta, szinte minden este leadják Bárányék? Vagy éppen a Roses-t? Aki hallgatja a rádiót, rendszeresen, az már a nyáron megunta ezeket a zenéket!
Egy szóval nem mondtam, hogy rossz, ha elővesznek régebbi számokat is. De az, hogy egy zenét, fél éven keresztül, szinte minden este leadnak, szerintem negatívum. A megszólalásaik pedig üres dumák. Amikor még nem zárták be a szórakozóhelyeket, akkor pedig, szinte csak arról dumáltak, hogy milyen bulikba fognak játszani a hétvégén.
Nem! Nem kell több belőlük! Bőven elég ez az egy óra.
 #189114  Szerző: Garfield

A dalcímbemondás pedig szintén jó dolog, szerintem. Csak úgy, ahogy a Music FM-en is hasznos és kellemes volt.
Ilyen hülyeségeket ne írj már, a Discoshit sokkal naprakészebb, mint a sima rotáció (volt eddig) . Az meg külön jó, hogy régebbi, jó számokat is elővesznek. A megszólalásaik igaz nem túl magasröptűek, de még mindig jobb, mint
a WIM a Linonádés Lánnyal és társaival.
 #189112  Szerző: asr27

Nem unjátok még ezt a "száműzni kellene a WIM-et"?

#189110  Szerző: Béci09

Adam írta: 2020.11.21. 00:38
Béci09 írta: 2020.11.19. 21:02
Adam írta: 2020.11.19. 20:21 December 5-én a Disco’s Hit 4 órás lesz, este 8-éjfélig. Születésnapi adás.
Úgy kéne minden nap! :yes:
4 óra azért sok lenne az ökörködésükből, de napi fix 2 az jó lenne. Szerintem békeidőben be sem vállalnák a 4 órát, hisz mennek bulikba szórakoztatni. Oda meg éjfélkor elindulni késő pl vidékre.

A nyáron elég jól ellinkeskedték a műsort, jó ha kéthetente 1x voltak legalább 2-en bent. Most mióta betiltották a bulikat, megint szorgalmasan bejarkálnak. 😀
Ha 4 óra nem is, de azért a 2 órát meghagytam volna, kár DS TOP 40-ért is, jó kis lista volt, ha nem is volt mindig teljesen naprakész. Azóta csak a Petőfin van napi slágerlista, de pont most fogadtam meg, hogy többé nem hallgatom azt a szart, mert hülyének nézik a maradék hallgatót is. Amúgy jó hosszú pórázra vannak engedve Bárányék, szerintem ki sincs kötve, hogy melyiküknek mennyit kell bent lenni, csak hogy "legyen valami".
Adam írta: 2020.11.21. 00:33 Hát a kérdés egyszeru, mert nincs más radio, a R1-én kívül, ami egyáltalán a közelében van a chr / top40-nek.
Még a nyíregyházi Sunshine van, ami (nagyjából) CHR, de FM-en valóban nincs több.
 #189109  Szerző: Adam

Béci09 írta: 2020.11.19. 21:02
Adam írta: 2020.11.19. 20:21 December 5-én a Disco’s Hit 4 órás lesz, este 8-éjfélig. Születésnapi adás.
Úgy kéne minden nap! :yes:
4 óra azért sok lenne az ökörködésükből, de napi fix 2 az jó lenne. Szerintem békeidőben be sem vállalnák a 4 órát, hisz mennek bulikba szórakoztatni. Oda meg éjfélkor elindulni késő pl vidékre.

A nyáron elég jól ellinkeskedték a műsort, jó ha kéthetente 1x voltak legalább 2-en bent. Most mióta betiltották a bulikat, megint szorgalmasan bejarkálnak. 😀
 #189108  Szerző: Adam

shadoe írta: 2020.11.20. 21:09
Béci09 írta: 2020.11.20. 19:10 Jó lesz ez a zene, már csak a WIM-t kéne likvidálni, és egy tökéletes CHR rádiót kapnánk! Annak meg külön örülök, hogy az új trackek elején már nincs ilyen powerintro azzal a bugyuta bugyuta címbemondással (remélem nem is lesz).
Így igaz. Ha Mo.-n ki kéne választani, melyik rádió áll a CHR/Top 40 formathoz most a legközelebb, az egyértelműen a Rádió 1. A címbemondás nekem se hiányzik.
Hát a kérdés egyszeru, mert nincs más radio, a R1-én kívül, ami egyáltalán a közelében van a chr / top40-nek.
 #189107  Szerző: Adam

Béci09 írta: 2020.11.20. 19:10 Jó lesz ez a zene, már csak a WIM-t kéne likvidálni, és egy tökéletes CHR rádiót kapnánk! Annak meg külön örülök, hogy az új trackek elején már nincs ilyen powerintro azzal a bugyuta bugyuta címbemondással (remélem nem is lesz).
Most hogy mondod tényleg! És sokkal jobb.
Már csak Rúzsa Magdi & Halott pénz zene előtt van az a bugyuta bemondás 😀
Ott mondjuk nem a bemondást kellene száműzni, hanem az egész dalt a rotaciobol 😀
 #189106  Szerző: Adam

Balázsék rengeteg hallgatót hoznak a Rádiónak. A reklám szempontból fontos korosztályban a leghallgatottabb reggeli műsor. Az a pár bírság aprópénz ahhoz képest, amit hasznot hajtanak. A büntetések meg olyanok amilyenek. Ha meg akarják büntetni bármelyik rádiót akkor megbüntetik. A Retro is kapott már mióta Bochkorék ott vannak.
Szóval jó lenne egyszer már abbahagyni azt, hogy a saját gondolatotokat, akaratotokat vagy vágyaitokat csomagoljátok bele szakmainak látszó eszmefuttatásba, hogy miért is kellene eltávolítani őket. Megértem hogy nem kedvelitek őket, van ilyen. De akkor írjatok ezt.
  • 1
  • 315
  • 316
  • 317
  • 318
  • 319
  • 1021