aSzerintem ez rádió függő is. Pl 3-as octavia fejegysége csak annyit írt ki a 95,8-nál, hogy "Rádió 1 Zalaegerszeg - Csak igazi mai sláger megy". Illetve amikor már átlépett a rádió a 99,4 keszthelyre, még mindig ezt írta ki. Pedig már a 99,4-en volt. Szóval nem frissül mindig időben. Tartom valószínűleg a címkiírás is ezért marad el bizonyos esetekben. Hifin gombnyomásra válrok a RDS Textre, ott mindig kiírja a zene címet ami épp megy. Két balatoni frekin is néha kiírta az octavia fej, néha nem. A fehérvárinál nem írta ki. A 90,4 velencei az folyamatosan kiírta. Meg a 96,4 is pesten. Ezek mai tapasztalatok. Az M7 völgyhídon volt egy veszprémi váltás is.
Glenn írta: ↑2020.11.24. 17:58És a Fehérváriban pedig jó pár hete már csak a szlogen van, ahogy a többi vidékiben is ahol jártam mostnában.Adam írta: ↑2020.11.23. 21:26Pont ott van a dalcim a radio textben. Először csak Pesten és Fehérváron volt. De ki lett terjesztve a többi vidéki frekire is.Sajnos pont, hogy alig van ott a dalcím. Mint írtam, csak rövid ideig adják, így művészet elkapni.