Nekem se volt a szívem csücske a 103,9 MHz, Kecskemét északi részén próbáltam vételezni, de a 102,1-es Radio Bridge-t sokkal könnyebb volt beállítani, és emlékeim szerint még zavarta is valami szomszédos adó.
TTomi1991 írta: ↑2020.12.02. 20:09attól függ... nem minden esetben lenne rosszabb a városban. ha a Citadelláról megy 5kW-al, mint anno, akkor városon belül is stabilabb lesz, mint a 96,4 sokkal és jó nagy területet szór be még így is. viszont, ha a Szecskáról megy 820W-al, akkor viszont tényleg rosszabb városon belül.Glenn írta: ↑2020.12.02. 16:44 Troy jó régóta jelen volt a magyar rádiós piacon. Én 2003-ban hallottam először az Egerszeg Rádióban a 92,9-en. Amúgy meg a világon sok rádióban ma is ő mondja be a dalcímeket (pl. EHR).Nem hogy jobban inkább még rosszabb lenne. Max helyben szólna, távolabb főleg É-nak kiütné a 104 MHz-en lévő Funrádio, amit bikaerővel adnak Besztercebányáról ráadásul magasról. Igaz Nógrádban ott van a 100.4-es freki Salgótarjánban.
A 103,9 Budapesten jó sz@r freki, ha odamenne a Rádió 1, nem járna jobban a 96,4-nél.![]()
emlkészem, nálam hiába jött a Sláger erőseben, de hullámzott, viszont a Rádió 1 gyengébb volt, de mindig stabilan vételeztem (légvonalban ~80km délre).