RADIOSITE Fórum

• Rádió 1

#189638  Szerző: Béci09

asr27 írta: 2020.12.26. 11:48 Sok friss zene került be rotációba. Lassan kezdi elérni a Music FM -es szintet. Csak így tovább! :yeah: :yes:
Csak az a baj, hogy a mélyen tisztelt zenei sz.rkesztő nem képes felfogni, hogy ez már nem a music fm, hanem egy kvázi országos rádió, ahol marhára nem kéne rétegzenéket játszani. Én már akkor tudtam, hogy ez lesz, amikor tavasszal sunyiban elkezdték játszani a WIM sztárdj-inek "zenéit" először csak éjszaka, aztán már a reklámkitöltőben is, és év végére szépen lassan el is jutottunk oda, hogy willcox és nigelstately legújabb förtelmei már a rendes rotációban (és a top 50-ben) csücsülnek, mintha világslágerek lennének. Undorító.
 #189624  Szerző: asr27

Sok friss zene került be rotációba. Lassan kezdi elérni a Music FM -es szintet. Csak így tovább! :yeah: :yes:
 #189622  Szerző: Béci09

Szerencsére Juhász még ott volt, és hamar megoldotta a dolgot. Egyébként elég gyakran történik ilyesmi Bárányékkal, valószínűleg nem ismerik eléggé a technikát, viszont nem sok műsorvezető tudna egy ilyen váratlan helyzetet ennyire profin és humorosan lereagálni.
 #189619  Szerző: pavatomi

Tényleg így ment ki adásba? :D Mikorra oldódott meg?
 #189613  Szerző: shadoe

Garfield írta: 2020.12.25. 08:57 Juhász kívánságműsora lassan inkább hasonlít egy nyilvános lelkisegély-szolgálatra, mint kívánságműsorra.
Esetleg hívjuk meg hozzá Kátya Katát? :D Amúgy én sokat szoktam rötyörészni közben, szórakoztató műsornak fogom fel.
 #189611  Szerző: Garfield

Ma például Király Tamás csinálja a kívánságműsort, és sokkal jobb, mint Juhászé, nincsenek picsogó betelefonálók, rögtönzött párkapcsolati tanácsadás, "hívdfelléciadásbanabirinőmetmertlekurváztamésazótanembeszélvelem", stb..., kérések és rövid üzenetek vannak, ahogy annak egy kívánságműsorban lennie kell. Így is lehet.
 #189610  Szerző: potyi

troll írta:Boldog karácsonyt! :)
Boldog karit mindenkinek! ;)
Garfield írta:Juhász kívánságműsora lassan inkább hasonlít egy nyilvános lelkisegély-szolgálatra, mint kívánságműsorra.
1) Ráfér azt országra
2) Igen, és rettenetes. Geri helyett Kiss Mártit elhallgatnám a kívánságműsor alatt amúgy, bár kéne valami gyerekszűrő, mert átlag 10 évesek telefonáltak be hozzá mindig. :D
 #189602  Szerző: Garfield

Juhász kívánságműsora lassan inkább hasonlít egy nyilvános lelkisegély-szolgálatra, mint kívánságműsorra.
  • 1
  • 322
  • 323
  • 324
  • 325
  • 326
  • 1041