Garfield írta: ↑2020.12.31. 23:34
A tavalyihoz képest sokkal jobb lett a lista, bár nem minden dalnál volt reális a helyezés, de alapvetően jól választották ki a száz dalt.
Egyébként most már a külföldi recurrent dalokat is elkezdték frissíteni, hát finoman szólva rájuk is fért már... Nekem továbbra is tetszik az irány, sőt...
Valóban javul a Petőfi rotációja, a karácsonyi ünnepektől ez a tapasztalatom. Vége az állandó órakezdő Alvaro Solereknek és Rita Oráknak, sőt a High Hopes-t hetek óta nem hallottam. A recurrentek nagyon kellenek, és vannak is, mert a Petőfi slágerlisták gyorsabban frissülnek, tucatnyi zenét eltávolítottak belőlük, szerencsére egyenesen mentek át órakezdőnek vagy a playlistre elszórva.
A Top 100-zal kapcsolatos véleményed is osztom, és szerintem kár úgy nekiállni a Petőfi listák hallgatásának, hogy majd a nagy nemzetközi élvonalt várjuk. Ezt már évek alatt megtanultuk, a rosszemlékű európai top 40 kapcsán is, hogy a Petőfi sose fogja kiszolgálni a nagy európai mainstreamet, ha nem akarnak játszani egy atomslágert, akkor sose fogják, akármekkorát üt világszinten. Aki elvan ezekkel a dallamos, popos, néha tingli-tangli, néha nem is trendi rádióbarát kis AC zenékkel, mint pl. én, és ezt folyamatosan frissítve és viszonylag változatosan megkapja a listaműsorokban vagy a rotációban, az bírja hallgatni az ilyen éves top 100-akat is, aki nem, és "elvárásokkal" jön, az pedig szív.