RADIOSITE Fórum

• Rádió 1

#189972  Szerző: Rickykeee23

Glenn írta: 2021.01.20. 14:46 Hát igen, ezt akkor itt mindannyian eltaláltuk. Tényleg érdekes lesz a környékbeli frekik sorsa. :shock:
Ahol nincs Karc FM ott Karc? Ahol nincs Best FM ott Best? Ez csak egy fless. De ezt mondjuk el tudom képzelni. Ti talán jobban vágjátok.. Ilyenkor gondolom adott időre át kell költözni a 89,5-re. De ugye ott marad a 96.4. Most is jön egy erős fless... De mivan, ha abból csinálnak pl egy 96.4 Roxy Rádiót. Aztán ahol feleslegessé vált az R1 freki ott megy majd a Roxy. Mostanság úgy vettem észre, hogy az R1 engedett a derékszíjon. Több magyar muzsika.. amolyan lájtosabb országos stílust vett fel. A Roxyból meg csinálnának egy full Rétegrádiót. Amolyan Rise Fm/Musicfm/NextFm.. Vélemények?

Amúgy adom, hogy az R1-é lesz a 89,5! Remélem a vidéki frekiket is helyre rántják.. Mert én a mohácsit hallgatom. Katasztrófa a véltel is (Anno Baranya Rádió volt rajta és az szépen elszólt tovább), katasztrófa a minőség is.
 #189971  Szerző: Glenn

Hát igen, ezt akkor itt mindannyian eltaláltuk. Tényleg érdekes lesz a környékbeli frekik sorsa. :shock:
 #189880  Szerző: Adam

Béci09 írta: 2021.01.13. 08:56 a bagázsék bejátszásoknak
Nálam egész nap szól, de fel sem tűnik.
 #189862  Szerző: Béci09

Adam írta: 2021.01.12. 22:15 A partnercégek túlnyomó többsége ugyanabban a tulajdonosi körben van, mint a Radio Plus. Talán 2 cégcsoport osztozik rajtuk, de a végén azok is ugyanoda futnak össze. Pár frekvencia van csak a helyi önkormányzati tulajdonú cég használati jogában, (pl Debrecen).
Így van, már a nyíregyi Zenebolygó Kft. székhelye is 1016Budapest Hegyalja út 7-13. IV. emelet 1. ... Azzal is egyetértek, hogy a 89.5-re még várni kell, szerintem nyárnál előbb nem fog ott szólni semmi. A hálózat megszűnésének fél éve még örültem volna, de így, hogy a bagázsék bejátszásoknak hála hallgathatatlan az egész nappali sáv a helyi műsorok kivételével, már jobban örülnék, ha maradna minden a mostani állapotban.
 #189861  Szerző: Garfield

Adam írta: 2021.01.12. 22:15
Garfield írta: 2021.01.12. 20:10 Én nem tudok semmilyen törvénymódosításról, ami miatt erre kényszerülnének, a potenciális országossá válás viszont még nem a közeljövőben várható, mivel ha 1-nél több pályázó lesz a 89.5-re, akkor garantált a hónapokig-évekig elnyúló pereskedés. Tehát semmiféle logikus magyarázat nincs erre a jelenségre, bár szerintem is az a legvalószínűbb, hogy már elkezdek készülni az országos üzemre (végül is igazuk van, semmit sem lehet elég korán elkezdeni). Egyébként szerintem az egész "országos R1" elmélet egy paradoxon, egyrészt a partnercégeknél lévő frekik, másrészt a vidéki frekvenciákhoz tartozó helyi információs kvóta miatt.
A partnercégek túlnyomó többsége ugyanabban a tulajdonosi körben van, mint a Radio Plus. Talán 2 cégcsoport osztozik rajtuk, de a végén azok is ugyanoda futnak össze. Pár frekvencia van csak a helyi önkormányzati tulajdonú cég használati jogában, (pl Debrecen).
A debreceni médiacentrum elég nagy szarban van már évek óta, szóval szerintem nem nagyon fognak ragaszkodni a frekihez. A másik problémára, a helyi infós kvótára viszont nem tudok semmilyen megoldást.
 #189858  Szerző: Adam

Garfield írta: 2021.01.12. 20:10 Én nem tudok semmilyen törvénymódosításról, ami miatt erre kényszerülnének, a potenciális országossá válás viszont még nem a közeljövőben várható, mivel ha 1-nél több pályázó lesz a 89.5-re, akkor garantált a hónapokig-évekig elnyúló pereskedés. Tehát semmiféle logikus magyarázat nincs erre a jelenségre, bár szerintem is az a legvalószínűbb, hogy már elkezdek készülni az országos üzemre (végül is igazuk van, semmit sem lehet elég korán elkezdeni). Egyébként szerintem az egész "országos R1" elmélet egy paradoxon, egyrészt a partnercégeknél lévő frekik, másrészt a vidéki frekvenciákhoz tartozó helyi információs kvóta miatt.
A partnercégek túlnyomó többsége ugyanabban a tulajdonosi körben van, mint a Radio Plus. Talán 2 cégcsoport osztozik rajtuk, de a végén azok is ugyanoda futnak össze. Pár frekvencia van csak a helyi önkormányzati tulajdonú cég használati jogában, (pl Debrecen).
 #189857  Szerző: noartist

potyi írta: 2021.01.12. 21:15 Megkapták a JBE besorolást, ezért kötelesek hosszabb egybefüggő hírblokkot adni.
Így van.
 #189853  Szerző: potyi

Megkapták a JBE besorolást, ezért kötelesek hosszabb egybefüggő hírblokkot adni.
 #189852  Szerző: Garfield

Én nem tudok semmilyen törvénymódosításról, ami miatt erre kényszerülnének, a potenciális országossá válás viszont még nem a közeljövőben várható, mivel ha 1-nél több pályázó lesz a 89.5-re, akkor garantált a hónapokig-évekig elnyúló pereskedés. Tehát semmiféle logikus magyarázat nincs erre a jelenségre, bár szerintem is az a legvalószínűbb, hogy már elkezdek készülni az országos üzemre (végül is igazuk van, semmit sem lehet elég korán elkezdeni). Egyébként szerintem az egész "országos R1" elmélet egy paradoxon, egyrészt a partnercégeknél lévő frekik, másrészt a vidéki frekvenciákhoz tartozó helyi információs kvóta miatt.
  • 1
  • 302
  • 303
  • 304
  • 305
  • 306
  • 1027