RADIOSITE Fórum

• Petőfi Rádió

#189934  Szerző: potyi

shadoe írta:Amúgy abban hol az értelem, hogy mától elkezdik játszani az Anyone-t, a többi Justin Bieber futó slágert, az előzményeket, a hatvanszor sikeresebb Holy-t, a Lonely-t, és a Shawn Mendes-zel közös Monster-t pedig le se bagózzák? Ez nem Hot AC kategória, vagy a Rockafeller Skank jobban "beleillik" a Petőfi (nemlétező) arculatába? Esetleg ennyire "szelektív" Tituszka emlékezete? :O
Lehet egyetérteni és nem egyetérteni valamilyen programing, zenei, vagy bármilyen szakmai döntéssel, de szerintem az alap kéne legyen, hogy megadjuk a tiszteletet a döntés felelősének, illetve a rádió vezetőjének, és nem kezdjük el becézgetni, és ezzel lealacsonyítani álnév mögött egy nyilvános fórumon.

Én egyébként egyáltalán nem tartom rossznak a Petőfit, de az első bekezdés szempontjából ez mondjuk irreleváns.
 #189928  Szerző: Garfield

shadoe írta: 2021.01.16. 21:30 Amúgy abban hol az értelem, hogy mától elkezdik játszani az Anyone-t, a többi Justin Bieber futó slágert, az előzményeket, a hatvanszor sikeresebb Holy-t, a Lonely-t, és a Shawn Mendes-zel közös Monster-t pedig le se bagózzák? Ez nem Hot AC kategória, vagy a Rockafeller Skank jobban "beleillik" a Petőfi (nemlétező) arculatába? Esetleg ennyire "szelektív" Tituszka emlékezete? :O
Ne hallgasd! Én is ezt teszem.
 #189926  Szerző: shadoe

Amúgy abban hol az értelem, hogy mától elkezdik játszani az Anyone-t, a többi Justin Bieber futó slágert, az előzményeket, a hatvanszor sikeresebb Holy-t, a Lonely-t, és a Shawn Mendes-zel közös Monster-t pedig le se bagózzák? Ez nem Hot AC kategória, vagy a Rockafeller Skank jobban "beleillik" a Petőfi (nemlétező) arculatába? Esetleg ennyire "szelektív" Tituszka emlékezete? :O
 #189849  Szerző: homerhamm

Garfield írta: 2021.01.12. 11:41 Én már nem hallgatom vagy két hete, és határozottan jobban érzem magam azóta. Nekem ez a Petőfi nem kell, majd akkor fogom hallgatni újra, ha:
- elküldik Tiszttartót a búsba, és szereznek egy normális programigazgatót, akinek a munkájába nem szólnak bele a főokoskák
- a zenei kínálatot felhozzák valami európai színvonalra
- ezt a f*s arculatot kidobják, és csinálnak helyette egy újat, ami legalább olyan jó, mint a 2013 és 2016 között használt.
A jelenlegi "ajánlósba" 3(!!) szám van ami semmilyen slágerlistán nincs fenn. A másik: Sophie Ellis-Bexter - Crying at the Discotheque. Jó szám szerintem, nem bejön, de a Petöfin úgy adjám elő mint 2020 világslágerét. Hát ez (is) a gáz. Pedig szólnak jó zenék is. pl Avicii - Heaven.
 #189848  Szerző: moby67

Garfield írta:Én már nem hallgatom vagy két hete, és határozottan jobban érzem magam azóta. Nekem ez a Petőfi nem kell, majd akkor fogom hallgatni újra, ha:
- elküldik Tiszttartót a búsba, és szereznek egy normális programigazgatót, akinek a munkájába nem szólnak bele a főokoskák
- ezt a f*s arculatot kidobják, és csinálnak helyette egy újat, ami legalább olyan jó, mint a 2013 és 2016 között használt.
+1 :yeah:
 #189846  Szerző: Garfield

Én már nem hallgatom vagy két hete, és határozottan jobban érzem magam azóta. Nekem ez a Petőfi nem kell, majd akkor fogom hallgatni újra, ha:
 #189845  Szerző: homerhamm

Garfield írta: 2021.01.12. 11:11
homerhamm írta: 2021.01.12. 11:02 Ez a Hurrikán evű moslék lement a Petőfin. :vomit:
Nincs ebben semmi kivetnivaló, pont beleillik a petőfi zenei színvonalába.
Hát ja, ezen nincs mit szépíteni. szünnyönmeg. blöee..
 #189844  Szerző: Garfield

homerhamm írta: 2021.01.12. 11:02 Ez a Hurrikán evű moslék lement a Petőfin. :vomit:
Nincs ebben semmi kivetnivaló, pont beleillik a petőfi zenei színvonalába.
 #189742  Szerző: shadoe

sababa írta: 2021.01.01. 22:01 a Petőfi rotációjával már szinte csak egyetlen probléma van, mégpedig a kappanhangú huszonévesek által elordított álhip-hop és álalternatív kurzusdalok, amiknek nem az egyetlen országos Hot AC rádió rotációjában lenne a helyük, hanem legfeljebb lakótelepi suhancok és kertvárosi kamasz lánykák Spotify playlistjén
Igen, nem ártana, ha az énekelni legalább alapszinten tudó hazai előadók közül válogatnának, ha már a külföldieket ilyen veszettül meg tudják szelektálni.
  • 1
  • 197
  • 198
  • 199
  • 200
  • 201
  • 627