Béci09 írta: ↑2021.02.05. 12:15Biztosan fogunk találkozni még jó ideig Gábor hangjával. (Nem tudom hogyan fog ez kinézni, de holnap kiderül)Lorenzo18 írta: ↑2021.02.05. 08:45 Holnaptól Kautzky Armand a Retro állomáshangja!Szerintem a legjobb döntést hozták!
Sokunk jóslata be is jött![]()
![]()
Viszont elég érdekes lesz, hogy a Sláger "utódjának" és a Danubiusnak is Kautzky lesz a hangja, ráadásul egyszerre. 12 éve szerintem senki szem gondolta volna, hogy egyszer ilyen is lesz...
Arra is kíváncsi leszek, hogy mennyire lesz gördülékeny a váltás, mert a R1-csoport eddigi szerencsétlenkedéseit ismerve szerintem még hetekig fel-fel fognak bukkanni a Vass Gábor-féle elemek.
Ezt nem én feltételezem. Olvasgattam a Retro Facebook oldalán és az egyik hallgató hozzászólására válaszolt Banita. Idézem: "Sokáig hallhatjátok még Vass Gábor hangját is, nem tűnik el a rádióból. ❤ /Banita"
Igen, kicsit érdekes, hogy a Danubiusnak és a Retronak is ugyanaz az állomáshangja. De csak azért mert Danubius a neve. Ha nem lett volna név váltás, és Non Stop marad a neve, akkor szerintem fel sem tűnne. Meg ugye a Retro és az ismert debreceni Best FM-nek is ugyanúgy Gábor volt a hangja. Belefér.