Sziasztok. Retro topikban már említettem a rádió 1-et is. Sivák óta sokat romlott ez is. Itt is zavarodottabb lett a zenei kínálat, azt a pár szignált amit lecserélt pedig szörnyű hallgatni, és akkor még nem is említettem azt a bugyuta, mű, hányinger keltő számcímbemondást.

Zeneileg nekem teljesen montonnak tűnik, mintha folyamatosan ugyanaz a zene szólna csak más verzióban és stílusban. Lehet, hogy több zenét játszanak mint Fly idejében, és azt sem mondom, hogy Fly vezetése alatt minden jó volt. Viszont szerintem amit Fly képviselt mérföldekkel jobb volt zeneileg és arculatilag is. A zenék, amiket beraktak pár évvel ezelőttről mind hasonlóak, lassúsak és kegyetlen unalmasak. És akkor még nem említettem a mai borzalmakat. Persze arról, hogy unalmas zenéket készítenek az előadók nem Sivák tehet. Viszont a cég tehetné azt, hogy visszahozza Fly-t, és visszaviszi abba az irányba, amit ő képviselt. Viszont azt el kéne kerülni, hogy 3 óránként lemenne ugyanaz, mint ahogy az nála szokott. Azt kellene csinálni, hogy kibőviteni a rotációt régebbi/“gold” igazi mai slágerekkel a rotációt amik akkoriban tették rendkívül népszerűvé a Rádió 1-et, valamint 2010 és 20 közöttről olyan zenéket beválogatni, melyek illenek a Fly arculathoz és különböző stílust is képviselnek. Ezzel el lehetne kerülni azt, hogy egy új zenét már a játszástól számított első héten megutál mindenki. Elég lenne egy nap 1-2 szer letolni az újakat, és közben mehetnének a régebbiek. Persze a régieket is gyakran kéne cserélgetni.