RADIOSITE Fórum

• Rádió 1

#190250  Szerző: potyi

Egy hét alatt egy évet fejlődött a rádió, zeneileg, arculatilag, és még a 10 mp. csúszás problémát is sikerült megoldani a 96.4 és a vidéki frekik között. Csak így tovább. :yeah:

De úgy is mondhatnám, hogy most akkor jöhet a Best FM. :boldog:
 #190249  Szerző: RadioFan

Zeneileg már számomra teljesen sikerült rendberakni a rádiót, egy 3-4 órás autóúton is simán élvezhető. Azonban azt nem tudom megérteni, hogy a helyi blokkokban miért kell erőltetni a Van valami a levegőben/Rakpart kaliberű többéves, csontig lerágott szörnyűségeket. Valaki említette régebben, hogy a Music annyira jól tudott válogatni a magyar zenék között, talán még ez nem sikeült a Sivák-féle Rádió 1-nek. Én, személy szerint simán el tudnék hallgatni több Follow the flow-t, New level empire-t, esetleg Caramelt a helyi blokkokban és éjszaka. Nem azt mondom, hogy több magyar zene kéne, mert szerintem az arány teljesen jó ,de inkább hogy a mostaniakat kicsit változatosabban pörgetni.
 #190247  Szerző: mlaszlo

Balázsék műsora alatt egyszercsak leállt a velencei adó, csak fehér zaj van a 90.4-en
 #190231  Szerző: Glenn

robert11 írta: 2021.02.16. 15:42 Olyan sok évig működő rádiónk már nem lesz mint a Danubiusz volt meg a Juvi voltak.
Nyugi, jövőre már lesz olyanunk. ;)
 #190227  Szerző: robert11

Olyan sok évig működő rádiónk már nem lesz mint a Danubiusz volt meg a Juvi voltak. A Juvi tovább húzta, de nem sokkal.
 #190224  Szerző: Beci45

asr27 írta: 2021.02.15. 16:29 Atya úristen!
Egy újabb Robi? :S
Azok a zenék, amiket felsoroltál, nagyon nem illenek az arculatba, és a rádió szlogenjéhez sem!
Szóljanak azok a Best-en, de nem a R1-en!
Ja igen, mert a Party Rock Anthem meg a Lisa Pure/Dj Dove- Rainfalls illik. Bocsi, amit Sivák válogat be az mind beleillik, amit én Robiként mondok meg semmiképp. Értem a logikád..
 #190221  Szerző: potyi

A komenista Kossuthon bejátszót cserélünk, modernkori kerrádión power introt updatelünk. Fogadd el. ;)
 #190220  Szerző: shadoe

Komolyan mondom, Grétsy László sírva vinné el a diákjait olyan mondatok után, ahol power introkkal és bedekkel ápdétoljuk az alanyt és az állítmányt. Egyesek inkább írnák ki az egészet angolul, akkor még olvasható is lenne, és értelme is lenne.
  • 1
  • 314
  • 315
  • 316
  • 317
  • 318
  • 1044