Kovi02 írta: ↑2021.02.12. 22:21
Ezeket az előadókat egy rádióban se hallottam az elmúlt években,nem értem a Petőfinek miért kellene játszania őket.
A héten hallottam ezekből az előadókból nem is egyet a Radio Romanián, ami szintén közszolgálati rádió, ráadásul nem is a könnyűzene kellene, hogy legyen a profilja. A Petőfinek viszont az, és feltételezem, a fiatalabb korosztály a célcsoportja - nem értem, ha ezek a zenék hat éve még működtek, most miért ne működnének. De ha azon az alapon ne legyenek, mert nem hallhatóak a térség rádióban, akkor ilyen alapon Declan J Donovan, Move on meg Streets of you se legyen, mert azokat se adják/adták a környező országok rádiói, pláne nem ennyiszer. Ennek a célközönségnek (már ha egyáltalán beszélhetünk a Petőfi esetében célközönségről) szerintem ne Taylor Dayne, MC Hammer, a Soul II Soul vagy a Depeche Mode szóljon minden áldott nap a 32 éves számaival. A túlzott gyakoriság is baj, az előadók és zenék ilyen amatőr színvonalú kiválasztása is baj, az egyetlen agyonjátszott slágerükhöz foggal-körömmel való ragaszkodás is baj (mindegyik felsorolt többslágeres előadó), és az is baj, hogy nem férnek meg Ava Max és Dua Lipa mellett. Ezek a zenék a Retrora valók, ide és főleg ennyiszer NEM.