RADIOSITE Fórum

• Petőfi Rádió

#190305  Szerző: Milu

Patrik09 írta: 2021.02.24. 23:50 Sajnálom, hogy erre van energia, de egy frissebb szignálparkra, vagy változatosabb órakezdő zenékre már nem annyira.
Hány éve hallgathatjuk, hogy "az ország minden pontján ", "új sláger" vagy "részletes híreink a hirado.hu-n olvashatják"? :yuno:
Igen? IGEEEN! Ez egy új sláger a Petőfi Rádióban!
Aztán megszólal a 4 hónapja kiadott Ariana Grande - Positions. :stare:
 #190304  Szerző: Patrik09

Gyurii írta: 2021.02.25. 15:26 Sokkal jobbat mutat bizonyos kijelzőkön a "középre igazított" RDS. :unott:
+1.

Autóban például ugrálgat oda-vissza. :gülü2:
 #190302  Szerző: Gyurii

Felkavarni az "álló vizet", vagy szimplán valaki unatkozik az AH-nál? :roll:

Komolyan nem értem az ilyet miért variálják. Sokkal jobbat mutat bizonyos kijelzőkön a "középre igazított" RDS. :unott:
 #190300  Szerző: hori

Patrik09 írta:Sajnálom, hogy erre van energia, de egy frissebb szignálparkra, vagy változatosabb órakezdő zenékre már nem annyira.
Hány éve hallgathatjuk, hogy "az ország minden pontján ", "új sláger" vagy "részletes híreink a hirado.hu-n olvashatják"? :yuno:
Az RDS funkciókat nagy eséllyel az Antenna Hungária kezeli.
 #190299  Szerző: Patrik09

Sajnálom, hogy erre van energia, de egy frissebb szignálparkra, vagy változatosabb órakezdő zenékre már nem annyira.
 #190298  Szerző: Béci09

kondalyuk írta: 2021.02.24. 21:23
Patrik09 írta: 2021.02.24. 18:40 Máshol is változott az rds? Sopronban tegnap kb. dél óta:
PETOFI__,
BARTOK__ és
DANKO___.
Pécsen is így van már hétfő óta.
Érdekes, hogy megváltoztatták.
Tokajban még középen van.
 #190296  Szerző: kondalyuk

Patrik09 írta: 2021.02.24. 18:40 Máshol is változott az rds? Sopronban tegnap kb. dél óta:
PETOFI__,
BARTOK__ és
DANKO___.
Pécsen is így van már hétfő óta.
Érdekes, hogy megváltoztatták.
 #190295  Szerző: kenezkolos

PETOFI__,
BARTOK__ és
DANKO___.

Miért kellett megváltoztatni? :o
Sopronban, Kab-hegyen, és Pesten biztos, hogy így van már, Győrben még most középre igazítva látom.
 #190294  Szerző: Patrik09

Máshol is változott az rds? Sopronban tegnap kb. dél óta:
PETOFI__,
BARTOK__ és
DANKO___.

Miért kellett megváltoztatni? :o
 #190187  Szerző: shadoe

Kovi02 írta: 2021.02.12. 22:21
Ezeket az előadókat egy rádióban se hallottam az elmúlt években,nem értem a Petőfinek miért kellene játszania őket.
A héten hallottam ezekből az előadókból nem is egyet a Radio Romanián, ami szintén közszolgálati rádió, ráadásul nem is a könnyűzene kellene, hogy legyen a profilja. A Petőfinek viszont az, és feltételezem, a fiatalabb korosztály a célcsoportja - nem értem, ha ezek a zenék hat éve még működtek, most miért ne működnének. De ha azon az alapon ne legyenek, mert nem hallhatóak a térség rádióban, akkor ilyen alapon Declan J Donovan, Move on meg Streets of you se legyen, mert azokat se adják/adták a környező országok rádiói, pláne nem ennyiszer. Ennek a célközönségnek (már ha egyáltalán beszélhetünk a Petőfi esetében célközönségről) szerintem ne Taylor Dayne, MC Hammer, a Soul II Soul vagy a Depeche Mode szóljon minden áldott nap a 32 éves számaival. A túlzott gyakoriság is baj, az előadók és zenék ilyen amatőr színvonalú kiválasztása is baj, az egyetlen agyonjátszott slágerükhöz foggal-körömmel való ragaszkodás is baj (mindegyik felsorolt többslágeres előadó), és az is baj, hogy nem férnek meg Ava Max és Dua Lipa mellett. Ezek a zenék a Retrora valók, ide és főleg ennyiszer NEM.
  • 1
  • 191
  • 192
  • 193
  • 194
  • 195
  • 625