Őszintén megmondva engem a számcímbemondások és a 10 éves zenék sem zavarnak (nekem az a 2010 körüli időszak etalon volt a modern popzenében a Taio Cruzokkal, Ne-Yokkal, Timbalanddal, Akonnal, Cascadával, sőt szerintem az Enrique, usher, Britney és Beyoncé számok is akkor voltak a legjobbak). Én a Top 50-hez nyúlnék nagyon hozzá (most nem jövök a 3 órára bővítéssel huszadszorra is), de valahogy nem tudom megemészteni ezeket a "lebutított" magyar countdown műsorokat. Minek adunk még 2021-ben Top 50-t, amikor lehagyjuk az adásidő miatt annak a felét? Akkor nem lenne egyszerűbb egy Top 25? 1990-ben még nagyjából értettem, hogy a Danubius az angol, német vagy USA Top 40-ból lead tíz számot az egyórás napi adásban, de ez már 30 éve volt. Ne kelljen már Mo.-n 2021-ben még mindig megcsonkított listaműsorokat hallgatnunk. Ilyen semelyik általam ismert rádióadón nincs, pláne nem külföldin. A 90-es évek végén a Juventus bevezette vasárnap délután a Top 40-t, és le is lett mind a 40 szám játszva, és ez azóta is így van minden normális rádión, lásd Petőfi Top 40, Gong Top 25, Aktív Top 30 vagy a volt Sirius Top 40, Music Fm Top 50 listái. De a románok, osztrákok is teljes listákat adnak/adtak heti 3-4 órás műsoridővel. Szerintem ez már olyan korszak, ahol ki vagyunk szolgálva, megszerezhető, meghallgatható minden, elejétől a végéig. Ebbe nem fér bele a hiányérzet, hogy meghallgattam egy két órás műsort, és nem játszották be a 15-20 kedvencemet. Álljon be a sorba a R1 slágerlistája is. A rádió amúgy rendben van.