A Balázsék műsorról már többször elmondtam a véleményemet, úgyhogy azt most nem ecsetelném. Az, hogy egy zenei rádió reggeli sávjában még a Kossuthnál is kevesebb zene van, és még azt a keveset is lekeverik, önmagában is eléggé szakmaiatlan dolog. Egyébként szerintem most már nyugodtan ki lehetne őket rúgni. Régen ők vitték a hátukon az egészet, mert a R1 rotációja annyira gyenge volt, hogy gyakorlatilag csak azok hallgatták, akik lusták voltak eltekerni a balázsék után, de mostanra szerintem javult annyit, hogy nem vérezne el a rádió, ha a balázsék megszűnne. Nyilván vagy két hétig menne a hőbörgés a facebookon, talán még a hallgatottság is megcsappanna egy kicsit, de hosszú távon nem okozna gondot. Sajnos a kommunikációjuk nem ebbe az irányba mutat, napközben is egyre agresszívebben promózzák azt a "műsort", sajnos, bár ritkábban, de vannak bejátszások is, meg ott van a music menu elején az a mondat, amit a pokolba kéne száműzni: "balázsék minden hétköznap reggel beindítják a napodat" - hát az enyémet biztos nem