almos629 írta: ↑2021.03.11. 13:35 Szerintem Vili most otthonról készíti a műsorát, gondolom, más adásvezérlővel...Ezt miből gondolod. Megoldható egyáltalán technikailag?
gyuri133 írta: ↑2021.03.09. 15:16 Szerintem az sokkal nagyobb probléma, hogy ma reggel a "műsorvezető" adásba tett egy telefonálót, aki másfél percig arról magyarázott, hogy az oltópontra vitte a nagyanyját, és kint kell várakozniuk, ezért lefagy a seggük. Most őszintén, ez ki a lószart érdekel? Szerintem ez az egyetlen rádió az országban, amelyik annyira szerencsétlen, hogy egy tisztességes reggeli show-t sem tudott összehozni, csak egy ilyen sz*rt, hogy legyen valami. pfff szűnjön már meg.Jó lenne, ha megértenéd, hogy ez a műsor NEM showműsor, hanem egy információközpontú, zenés reggeli műsor. Az információ pedig nem csak a közlekedést, időjárást jelenti, hanem minden más, sok embert érintő, azaz közérdekű infót is. Az, hogy az oltópontoknál kint kell várakozni a hidegben, pontosan egy ilyen közérdekű információ, mivel akik hallgatják a műsort, azok nyilván pontosan, lehetőség szerint autóval fognak az oltópontra menni, hogy ne kelljen sokat állniuk a hidegben. Egyébként meg ez a "sz*r" már lassan 25 éve piacvezető, nem véletlenül. És a reggeli sáv a leghallgatottabb, a saját környezetemben is azt látom, hogy reggel azok is a Best-et hallgatják, akik nappal inkább a R1-re, Retro-ra, Petőfire kapcsolnak. Itt egyszerűen nincs igény showműsorra, próbálkoztak már vele sokan (Max, Fun, Debrecen Rádió, stb.), de egyiket sem hallgatták agyon. És az sem igaz, hogy "csak legyen valami", mert nagyon is jól van megtervezve az adásmenet, és pont annyi szöveg van benne, amennyi kell. Ha nem tetszik el lehet kapcsolni, a debreceni éterben négy reggeli show-ból lehet válogatni.
Snake05 írta: ↑2021.03.05. 20:58 A gumizenéket is rendbe kéne tenni. Abban semmi rációt nem látok, hogy gyakorlatilag minden műsorvezető más bedet használ, de ez nem annyira zavaró, Fazekas Laci műsorában a gumizene elején hallható kb. két másodperces hangos dobogás viszont annál inkább. Nem lehet tőle érteni, hogy mit mond a műsorvezető. Vili sávjában pedig újabban ilyen hülye "kvartyogás" van szintén a megszólalások elején, és a bejátszások elején-végén is. Ugyan nem annyira zavaró, mint reggel a kopogás, de ennek sem látom semmi értelmét. Ezeket jó lenne kivágni.Szerintem Vili most otthonról készíti a műsorát, gondolom, más adásvezérlővel, ezért más a gumizene, és ez lehet az oka az általad írt "kvartyogás"-nak is. Ha magfigyeled, olyan is előfordul Vili sávjában, hogy a megszólalás alatt a következő dal instrumentális változatából készül loop megy, mint a R1-en. A kopogást most hirtelen nem tudom felidézni, pedig elég sokat hallgatom a reggelt, úgyhogy annyira zavaró nem lehet.
Béci09 írta: ↑2021.03.08. 13:49 Szécsi Pál - A távollét c. dal vajon beleillik ennek a rádiónak az arculatába? Szerintem nem.Valóban elüt egy kicsit a többi zenétől, de szerintem ez sem annyira zavaró. Mivel nagyon széles a rádió célközönsége, pontosan ki van mérve, hogy melyik korszakból milyen arányban játszanak dalokat, és ez már évek óta működik, a hallgatottságból ítélve sikeresen, tehát nem kell változtatni rajta.
Snake05 írta: ↑2021.03.04. 09:07 Lehet, hogy lassan el kéne engedni az Euro top 40-et. Amíg volt Pálóczi, minden téren profi volt a műsor, beletették az energiát, és ezt lehetett is rajta érezni. Mióta Józsi elment, én úgy érzem, hogy csak nyűg nekik, jobb lenne, ha megszűnne, lehetne inkább vasárnap is kívánságműsor.Attól, hogy nincs műsorvezetés, a lista nagyon jó, nem örülnék ha megszűnne. Inkább normális műsorvezetés kéne hozzá. Értelmét nem látom annak, hogy Tomi megszólal benne, de csak a végén. Akkor már miért nem csinál konfokat az egész műsorhoz?! Az, hogy a honlapon lévő lista ritkán frissül - mint már írtam - nem új keltű probléma. A mostszol.hu vasárnapi listájából nagyjából ki lehet következtetni, hogy melyik szám hányadik lett a héten, de azokat a dalokat, amiket egyébként nem játsszanak, nem írják ki, úgyhogy marad a műsor hallgatása és a shazam.![]()