RADIOSITE Fórum

• Best FM - Debrecen - 104.6 MHz

#190440  Szerző: gyuri133

Szerintem az sokkal nagyobb probléma, hogy ma reggel a "műsorvezető" adásba tett egy telefonálót, aki másfél percig arról magyarázott, hogy az oltópontra vitte a nagyanyját, és kint kell várakozniuk, ezért lefagy a seggük. Most őszintén, ez ki a lószart érdekel? Szerintem ez az egyetlen rádió az országban, amelyik annyira szerencsétlen, hogy egy tisztességes reggeli show-t sem tudott összehozni, csak egy ilyen sz*rt, hogy legyen valami. pfff szűnjön már meg.
 #190427  Szerző: Béci09

Szécsi Pál - A távollét c. dal vajon beleillik ennek a rádiónak az arculatába? Szerintem nem.
 #190409  Szerző: Snake05

A gumizenéket is rendbe kéne tenni. Abban semmi rációt nem látok, hogy gyakorlatilag minden műsorvezető más bedet használ, de ez nem annyira zavaró, Fazekas Laci műsorában a gumizene elején hallható kb. két másodperces hangos dobogás viszont annál inkább. Nem lehet tőle érteni, hogy mit mond a műsorvezető. Vili sávjában pedig újabban ilyen hülye "kvartyogás" van szintén a megszólalások elején, és a bejátszások elején-végén is. Ugyan nem annyira zavaró, mint reggel a kopogás, de ennek sem látom semmi értelmét. Ezeket jó lenne kivágni.
 #190393  Szerző: almos629

Snake05 írta: 2021.03.04. 09:07 Lehet, hogy lassan el kéne engedni az Euro top 40-et. Amíg volt Pálóczi, minden téren profi volt a műsor, beletették az energiát, és ezt lehetett is rajta érezni. Mióta Józsi elment, én úgy érzem, hogy csak nyűg nekik, jobb lenne, ha megszűnne, lehetne inkább vasárnap is kívánságműsor. :yes:
Attól, hogy nincs műsorvezetés, a lista nagyon jó, nem örülnék ha megszűnne. Inkább normális műsorvezetés kéne hozzá. Értelmét nem látom annak, hogy Tomi megszólal benne, de csak a végén. Akkor már miért nem csinál konfokat az egész műsorhoz?! Az, hogy a honlapon lévő lista ritkán frissül - mint már írtam - nem új keltű probléma. A mostszol.hu vasárnapi listájából nagyjából ki lehet következtetni, hogy melyik szám hányadik lett a héten, de azokat a dalokat, amiket egyébként nem játsszanak, nem írják ki, úgyhogy marad a műsor hallgatása és a shazam.
 #190389  Szerző: Snake05

Lehet, hogy lassan el kéne engedni az Euro top 40-et. Amíg volt Pálóczi, minden téren profi volt a műsor, beletették az energiát, és ezt lehetett is rajta érezni. Mióta Józsi elment, én úgy érzem, hogy csak nyűg nekik, jobb lenne, ha megszűnne, lehetne inkább vasárnap is kívánságműsor. :yes:
 #190375  Szerző: Béci09

Jobbulást kívánok én is! Az EU TOP40 tracklistáról nem tudsz valamit, hogy miért nem frissül január 10. óta?
Félig OFF: A nyíregyi Best-en mindig ez megy, egymáson szól a hírek és a zene, két sweeper megy egyszerre, fél perces csendek vannak, stb. Érdekes, a R1-en sosincs ilyen, pedig egy épületből megy a kettő.
 #190368  Szerző: biv624

Snake05 írta: 2021.03.02. 08:03 Ja értem, akkor jobbulást neki, de ilyen állapotban meg minek megy be dolgozni? FazekasLaci is helyettesíthetné pár hétig, neki sincs úgysem semmi más dolga most a vírus miatt.
Köszi! Egy sima szoftveres fagyás volt, ami akkor is előjött volna, ha más ül ott. :)
 #190367  Szerző: Snake05

Ja értem, akkor jobbulást neki, de ilyen állapotban meg minek megy be dolgozni? FazekasLaci is helyettesíthetné pár hétig, neki sincs úgysem semmi más dolga most a vírus miatt.
 #190364  Szerző: Pihe8

Aki figyelmesen hallgatta tudhatja a műsorvezető törött kézzel próbált helyt állni annyira nem volt észrevehető mint amennyire gondoljátok.
 #190363  Szerző: Snake05

Mi a túró volt ma délután??? Tele volt adáshibával, nem voltak sweeperek a zenék között, a hírek után sem volt konf, rossz volt a keverés, és 45 perc alatt egyetlen megszólalást hallottam. Tud erről valaki többet mondani, hogy mi lehetett az oka ennek?

(Én is remélem, hogy nem szűnik meg.)
  • 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 33