Rickykeee23 írta: ↑2021.03.16. 12:23 Igen, valóban értelmesebb lenne (ha már így van megoldva), hogy 10-12 között a helyi sáv. Lehet hülyeséget mondok most, de lehet azért van így, hogy Balázsék korrektül át tudják adni a staféta botot a következő műsorvezetőnek. Nem tudom, hogy mostanság, hogyan van megoldva de én régen hallottam olyat (amikor 10-14-ig volt helyi sáv), hogy Attis beült Balázsékhoz, kérdezgették, hogy mi lesz a kövi zene, meg ilyenek (mint anno a Classon Abaházit). Aztán elbucsuztak, hogy most innentől Attis vezérel. Aztán én (Baranya Megyében) Török Mónikát hallgattam a folytatásban.Erre én is gondoltam, egyébként ennek lehet egy bizonyos hagyománya, mert szinte minden rádión szinte minden műsorvezető így adja at a stafétát a következőnek.
De munkaszervezési oka is lehet, ha aznap akarjak felvenni a leadasra kerülő konzervet, akkor 12-re nyilván egyszerűbb elkészíteni, mint 10re. Ennek ott van jelentősége, ha egy stáb több frekit csinál egyszerre. Inkább utóbbira gondolnék, mert 2019 nyarára szaporodtak meg nagyon a frekvenciák. Akkorra érte el a csúcsát lenyegeben a hálózat, utanna már “csak” a Balaton és a Kazincbarcikai freki csatlakozott.
Rickykeee23 írta: ↑2021.03.16. 12:23 /Ez csak az én véleményem! Ha a Baranya megyei hálózatot vesszük alapul és megszűnne, engem egyáltalán nem érdekelne! De olvastam itt előzmányeket, hogy Szegeden pl korrekt./Pécs es környéke, a Mambó radio kft által üzemeltetett frekik külön utat járnak egy kicsit, mióta csatlakoztak 2017-ben ujra. Eleinte azt hiszem jóval több volt a helyi adás, talán csak Balazsek és a Discoshit volt központi? Aztán később betagozódtak.
Amúgy lehet, hogy már azért nem nyúlnak hozzá semmihez, mert készítik elő azt a verziót ami a 89,5 után lesz. (Kíváncsian várom, hogy miben fog változni)
Aztán most már teljes mértékben értelmetlennek látják, hogy hozzá nyúljanak az egészhez átmenetileg.
Inkább majd élesbe, minden, egyszerre.