RADIOSITE Fórum

• Best FM - Debrecen - 104.6 MHz

#190744  Szerző: almos629

Snake05 írta: 2021.03.18. 20:14 Azért sajnálom szegény srácot, hogy csak itt tudja kiélni az elfojtott indulatait.Inkább bele sem gondolok, mi lehetett a törölt hozzászólásokban. Ha megint visszajön, ne válaszoljatok neki, hátha kikopik, ha nem ér el célt a provokációja.
Igazad van, csak hát az ilyen rosszindulatú, demagóg megnyilvánulásokat nehéz szó nélkül hagyni, de megpróbálom.

Szerintem az ország legjobb rádiója a Best FM, a műsorvezetőire pedig szakmailag és emberileg is maximálisan felnézek, és ezt akkor is felvállalom, ha valaki ezért bunkónak, birkának, megszokáshoz ragaszkodó senkiházinak, stb... tart.

Hajrá Best FM nagyon jók vagytok, csak így tovább! :) :) :yes:
 #190742  Szerző: Snake05

Azért sajnálom szegény srácot, hogy csak itt tudja kiélni az elfojtott indulatait.Inkább bele sem gondolok, mi lehetett a törölt hozzászólásokban. Ha megint visszajön, ne válaszoljatok neki, hátha kikopik, ha nem ér el célt a provokációja.
 #190737  Szerző: biv624

AS56 írta: 2021.03.18. 13:34 moderálva.
Akárhogy olvasom, ez dicséret! :) Pont az a cél, hogy olyan rádiót csináljunk a debrecenieknek, amit szeretnek... ezek szerint sikerült. :)
 #190734  Szerző: biv624

almos629 írta: 2021.03.18. 11:46
AS56 írta: 2021.03.18. 08:16 ...
A hozzászólásod első fele nettó hazugság, a megemlékezés teljesen rendben volt, természetesen NEM Szersén Gyula halálán nevettek, hanem a filmrészleten, amit az emlékére játszottak le (ti. a Szuperzsaru egy vígjáték), illetve Laci azzal kapcsolatos sztoriján. Vagy szerinted hogy lett volna korrekt? 1 perc néma csend, majd a Gyászinduló hosszú verziója? Szerintem nem.

Azzal, hogy te a Best FM-et trágyadombnak tartod, az égvilágon semmi baj nincs. Azt viszont nem vagyok képest megérteni, hogy ha utálod, miért hallgatod? Ugyanez vonatkozik a Gyuri133 nevű felhasználóra is (netán a kettő egy és ugyanaz?). Lerí a hozzászólásodról, hogy direkt azt figyelted, hogy mikor hangzik el olyan dolog, amibe bele tudsz kötni. Attól mi változik, ha idejössz, és szidod a rádiót, mint a bokrot, a műsorvezetőit pedig minősíthetetlen jelzőkkel illeted? Ők tehetnek arról, hogy neked nem tetszik a Best FM? Nem! Én sem hallgatok Kossuth-ot, Bartókot, Klubrádiót, Karc FM-et, stb..., mert egyszerűen nincs rajtuk számomra élvezhető műsor. Ennek ellenére nem szemetelem tele a hozzájuk tartozó topic-ot ilyen rossz szándékú, személyeskedő írásokkal, és főleg nem hordom el az ott dolgozókat mindennek, csak azért, mert egy számomra nem szimpatikus rádiónál dolgoznak. Szerintem ez elvárható lenne mindenkitől. Gondolkozz el ezen.
Ha jól számolom, ez a negyedik eset pár hónap alatt, amikor jön valaki, aki ma regisztrált és leírja, hogy minden szar. Se előtte, se utána nem aktív soha többé. Ugyanabban a stílusban, ugyanazokkal a helyesírási hibákkal... ettől a kritika persze még lehet jogos, csak a megoldás sokat elvesz a hiteléből. :)
 #190732  Szerző: almos629

AS56 írta: 2021.03.18. 08:16 ...
A hozzászólásod első fele nettó hazugság, a megemlékezés teljesen rendben volt, természetesen NEM Szersén Gyula halálán nevettek, hanem a filmrészleten, amit az emlékére játszottak le (ti. a Szuperzsaru egy vígjáték), illetve Laci azzal kapcsolatos sztoriján. Vagy szerinted hogy lett volna korrekt? 1 perc néma csend, majd a Gyászinduló hosszú verziója? Szerintem nem.

Azzal, hogy te a Best FM-et trágyadombnak tartod, az égvilágon semmi baj nincs. Azt viszont nem vagyok képest megérteni, hogy ha utálod, miért hallgatod? Ugyanez vonatkozik a Gyuri133 nevű felhasználóra is (netán a kettő egy és ugyanaz?). Lerí a hozzászólásodról, hogy direkt azt figyelted, hogy mikor hangzik el olyan dolog, amibe bele tudsz kötni. Attól mi változik, ha idejössz, és szidod a rádiót, mint a bokrot, a műsorvezetőit pedig minősíthetetlen jelzőkkel illeted? Ők tehetnek arról, hogy neked nem tetszik a Best FM? Nem! Én sem hallgatok Kossuth-ot, Bartókot, Klubrádiót, Karc FM-et, stb..., mert egyszerűen nincs rajtuk számomra élvezhető műsor. Ennek ellenére nem szemetelem tele a hozzájuk tartozó topic-ot ilyen rossz szándékú, személyeskedő írásokkal, és főleg nem hordom el az ott dolgozókat mindennek, csak azért, mert egy számomra nem szimpatikus rádiónál dolgoznak. Szerintem ez elvárható lenne mindenkitől. Gondolkozz el ezen.
 #190730  Szerző: AS56

Ma is volt egy gyöngyszem, de ez már inkább bicskanyitogató. Tegnap este sajnos elhunyt Szersén Gyula, a mai 7 órás hírblokk végén be is mondák, majd ez a bunkó paraszt bevágott egy kb. 5 másodperces részletet a Szuperzsaruból, majd fél másodperc együttérző szünet után elkezdte RÖHÖGVE mesélni, hogy hogy baromkodott a haverjaival a moziban 35 évvel ezelőtt! :x
Bekezdés moderálva.

noartist

Remélem, 22-ben már nem kap frekvenciát, és végre oda kerül, ahová mindig is való volt!!
 #190669  Szerző: almos629

Vili: Szerintem a karja miatt otthonról dolgozik, teljesen nem vagyok benne biztos, de 99%. Ha fülelsz, észreveheted, hogy kicsit máshogy szól a hangja, mint a többieknek, és Enikővel sem beszélget a hírek végén, mint általában. Technikailag biztosan megoldható, majdnem mindegyik rádiónál volt rá példa az elmúlt egy évben.

Andi: Igen, ezek szerint néha beugrik híreket olvasni, sőt a horoszkópot is ő mondja továbbra is. Egyébként ő főállásban óvónő, amellett rádiózott minden szombaton és vasárnap, több, mint 20 éven keresztül. :chinese:

Büntetés: Idén eddig kétszer jelentették fel a Best Radio Kft.-t, de nem hiszem, hogy a kettő között lenne összefüggés. A múlt héten a 99.5-öt egy konkrét műsor miatt akarták megbüntetni, de valószínű, hogy végül nem tették meg, mert a közleményben nem szerepelt. Most a 104.6-nál egy egész hónapot vizsgálnak, tehát itt valamilyen műsorkvótáról lehet szó. Valószínű, hogy csak egy unatkozó emberke tett bejelentést, amit kötelező kivizsgálni, de az is előfordulhat, hogy tényleg a Best FM-nél néztek el valamit, tévedni emberi dolog. Ebben az esetben sem lesz nagy gond, max. pártízezer forintos büntetésre lehet számítani, a frekvenciát pedig nem érinti, mert már a +5 évben vannak benne, jövőre mindenképp újra kell pályázniuk.
 #190665  Szerző: Béci09

Mai NMHH napirendből:
Hatósági szerződés alapján működő, helyi vételkörzetű
médiaszolgáltatók 2021. januári adásainak hatósági ellenőrzése
[az Mttv. 63. § (12) bekezdésében foglalt rendelkezés vélelmezett
megsértése a Best Radio Kft. által üzemeltetett 104,6 - Best FM
(Debrecen 104,6 MHz) állandó megnevezésű, kereskedelmi
jellegű médiaszolgáltatáson]
Ez mit jelenthet pontosan, miért akarják megbüntetni őket? Mostanában sorra bírságolják a Best-eket (a debrecenit ráadásul még sosem büntették meg), valami baj lehet a háttérben?
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 33