Kautzky Armand a Retro Rádió csatorna hangja. Szinte minden elemet lecseréltek az ő hangjára. Az újakat meg (adja magát), ő mondja fel. Olvastam még annó amikor bejelentették Armadot, hogy Gábor hangját is sokáig fogjuk hallani. Szóval nem tudom pontosan, hogy meddig lesz jelen. Amúgy a zenék között a "Retro Rádió - Minden idők legnagyobb retro slágerei" illetve a "Minden idők legnagyobb retro slágerei, Ez a Retro Rádió" szignálok maradtak meg az ő hangjával. Plusz egy két apróság mint pl a "Közlekedési hírek".
Sokan panaszkodtak, mert most a rádióban 3 hangot hallunk. Armandét, Gáborét és a csajsziét. Hirtelen nem ugrik be a neve. Gondolom majd szépen lassan kikopik Gábor. Kell változni a közeljövőben mert nekem úgy tűnik, hogy kicsit kapkodva csinálták meg a szignálparkot Armand hangjával. Amolyan "jóvanazúgy"..
Mert: (Offtopic)
A Netes Danubius Rádióban igényesebben használják a hangját mint itt az Országos Kereskedelmi Rádióban...
Sokan panaszkodtak, mert most a rádióban 3 hangot hallunk. Armandét, Gáborét és a csajsziét. Hirtelen nem ugrik be a neve. Gondolom majd szépen lassan kikopik Gábor. Kell változni a közeljövőben mert nekem úgy tűnik, hogy kicsit kapkodva csinálták meg a szignálparkot Armand hangjával. Amolyan "jóvanazúgy"..
Mert: (Offtopic)
A Netes Danubius Rádióban igényesebben használják a hangját mint itt az Országos Kereskedelmi Rádióban...