Egy kicsit olvasgattam az utóbbi hozzászólásokat...addig felesleges itt bármit változtatni, míg fel nem számolják a "mutyizást" - amint kiírnak egy kereskedelmi frekvenciát, egyből van rá három jelentkező, akik nem is akarnak rádiózni, hanem arra hajtanak, majd lesz valaki, akinek jó pénzért továbbadjuk a frekvencia használatot - nem kell semmit tenni, de havonta csordogálni fognak a százezrek. Számos cég mögött ugyanaz az érdekeltségi kör áll...aki meg rádiót csinál, ha nincsenek politikai kapcsolatai úgyis ráfázik. Annó jó húsz éve rádióztam - anyám, milyen öreg vagyok - már akkor meg kellett küzdeni minden hallgatóért - de hallgatott öreg, fiatal, mert helyiek voltunk, bárki bejöhetett a stúdióba, elmondhatta problémáját, szinte mindig tudtunk segíteni (még nem volt internet mindenkinek a zsebében). Jött az új pályázat - nem nyert a rádió (én már akkor egyéb okokból kiszálltam), de aki megnyerte nem sokkal később megkereste a rádiót, hogy bérbe adná a frekvenciát nekik. Ez az üzlet nem jött össze, de egy országosan terjeszkedő rádiós vállalkozás kapott a lehetőségen...már ők is a múlt...jelenleg Rádió 1...
Jelenlegi felállásban vagy közösségi egy frekvencia vagy Rádió1 ill. Best FM fogja bérbe venni...és pont.