Érdekesség hogy ma éjjel is Schubert K. vezeti a műsort Király T. helyett. Ez se mindennapos hogy péntekről szombatra ő legyen ha jól sejtem.
Béci09 írta: ↑2021.03.19. 12:28 Szkokán Bogi mikrofonja több mint egy éve recseg, torzít, néha még zúg is. Bár csak éjszaka van, mióta reggel a Class FM-es srác mondja a híreket, azért elég zavaró, jó lenne, ha orvosolnák a problémát.Ez a Music FM-en is hagyomány volt.
pavatomi írta: ↑2021.03.18. 02:06 Kedd-szerda-csüt éjjel már elég régóta van Schubert Krisztián műsorvezető, de semmi infó róla a központi oldalon. Egyáltalán a pesti stúdióból nyomhatja, vagy vidékről szerkesztik be ezeket az éjjeli óránkénti 4 megszólalást?Október óta van a központin egészen pontosan, de érdekes módom nem csak a központi honlapra, hanem a sokkal gyakrabban frissülő szegedire sem került ki róla semmi. Az biztos, hogy nem a pesti stúdióban készíti a műsort, úgy tudom, hogy ő soproni, a kettő között legalább 200 kilométer távolság van. Érdekes, hogy szombat-vasárnap reggel Kovács Ákos maradt, csak az éjszakai sávból került ki.
shadoe írta: ↑2021.03.17. 22:10 Nálam van értelme a helyinek. A szegedi - amit még épp fogok olyan kettes alá minőségben - jár előrébb a zenékkel. Ha ott lekések valamit, akkor rátekerek a szolnokira. Ha még ott is elbénázom, akkor utolsó esélyként ott van a kiskunfélegyházi. Volt, hogy egy Meduza számot így tudtam felvenni magnókazettára. Mert hogy tudtam, hogy amott majd az jön. Egyébként a helyi dumarádióból eddig még csak az tudott érdekelni, amikor az a szolnoki csillagász volt riportalany. A többi tartalom nekem is indifferens.Hát, ha csak ennyi haszna van, hogy felvedd a zeneszámot, már megérte...
Rickykeee23 írta: ↑2021.03.16. 23:01Zalaegerszegen is felesleges. Miután az R1 átköltözött másik frekvenciára, újraindították a korábban bedarált Egerszeg Rádiót.potyi írta: ↑2021.03.16. 22:33 Szerintem ahol lehet, el kellene engedni a helyi műsort, főként tényleg csak káoszt és színvonalbeli csökkenést eredményez. Ebben a formában valóban nincs értelme a legtöbb helyen. Talán ahol nagyon erős és valódi konkurens a helyi rádió és van hozzáadott értéke a lokalizáltságnak (Szeged), ott meghagynám.Bizony, nálunk semmi értelme már az R1 helyinek. A Pécs Fm lenyomja a nap 24 órájában. És igen, a PécsFm Siváknak a feleségének, a barátjának a rokonának, a testvérének, az unokahugának a testvérének a kutyájának az udvarlója... Neeem... Ennyire nem messzi.
Pécsett a Pécs FM indulásáig (ami azonos cégcsoport) volt hosszabb a helyi kontent.![]()